![]() |
TANIŞMA VE YORUM
BEN SİVASLIYIM AYNI ZAMANDA SİVASTA İKAMET EDEN BİR HEMŞERİNİZ OLARAK SİVASLI OLUP SİVASIN DIŞINDA SİVASSPORA DESTEKLERİNİ EKSİLTMEYEN TÜM HEMŞERİLERİMİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM...
İYİ VARSINIZ.....İYİKİ VARSIN SİVASSPOR.... [URL=http://img155.imageshack.us/my.php?image=mbildbi1qj3.jpg][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8005/mbildbi1qj3.th.jpg[/IMG][/URL] |
--->: HOŞGELDİNİZ...
üye sayımız 40.000e dayandı!
ne mutlu bize ki bu kadar insanı bu sitede buluşturabiliyoruz. yeni üye arkadaslarımıza tekrar hoşgeldiniz diyorum... |
-->: HOŞGELDİNİZ...
[B]Sitemize Yeni üye olan arkadaşlar aramıza Hoşgeldiniz.!
Umarım sitemizi beğenirsiniz, bol muhabbetler ve güzel dostluklar bizi bekliyor[/B] |
ben ali annemin ve babamın memur olmasından dolayı vanda yaşıyorum 18 yaşındayım bateristlik yapıyorum böyle güzel bir siteyi bizlere bahşettiğiniz için tşk ederiyorum.
|
Yeniler hosgeldiniz sefa getridiniz. Sizleride aramizda görmektek cok menmun olduk dostlar.
|
Site Üyesine Teşekkür
Siteye kayıtlı üyelerinizden birisi sayesinde memleketimi cok sevdim sivassporu cok sevdim sivas halkını cok sevdim istanbuldaki duzenimi bozup sivasa yerlesmeyi dusunuyorum bunun icin cok ugrasıyorum sivasta isyeri acmaya calısıyorum insallah olur o simdi bende degil ama canı saolsun diyorum bu site olaylarına pek sıcak bakmazdım ama bu sayede memleketime baglandım ona burdan tesekkür ediyorum yakında ilelebet sivastayım yorum beklemiyorum
|
--->: Site Üyesine Teşekkür
Hayırlısı olur inşallah kardeş.Walla benimde okul bitsin ilk işim sivasa gitmek gözünü seveyim memleketimin bi türlü ısınamadım sivas dışında herhangi bi yere.İnşallah diğer hemşehrilerimizde gelir gelmeselerde istanbula yaptıkları yada başka bi yere yaptıkları yatırımların en azından onda birini sivasa yaparlarda gitmeyi düşünenlerde gitmez yurtlarında kalırlar.Hoş çoğu sivaslıda bi türlü sevmiyor güzelim sultan şehrimi ama eeeeeeee herkesin keyfi başka kimi sahil güneşinden tat alıyor kimide bizim gibi tezekte patates közleyip dağda karamuk yemekten.Kurban olayım tamda haziran geliyor etrafı güzel kokulu mor çiçekler kaplamıştır.Gözümde tütüyorsun sivasım..
|
sivas gibisi yok köftesini özledim :D :D
|
[B][COLOR="Blue"]ÖZLENMEZ Mİ?
YAZIN ÜŞÜMEYİ,SICAK ÇERMİĞİNDE ÇİMMEYİ, KIZILIRMAĞINDA YÜZMEYİ, ETLEKMEK YEMEYİ,PİDE ARASI KÖFTEYİ, HELE O MİS GİBİ DÖNERİ, KATMERİ,MUMBARI,ÇÖREĞİ, MADIMAĞI,CIRTLANI,İÇLİ KÖFTEYİ, SAYMAKLA BİTMEZ DAHA NELERİ NELERİ...[/COLOR][/B] |
etliekmek diyorum başka da bişi demiyorum..
istanbulda da yapıyolar ama sivas daki gibi olmuyo.. :( |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |