SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Balıkesirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12003)

badof58 11.05.2015 12:18

Cevap: ELVEDA

[QUOTE=Soyözen;944581]Eyvallah kardeş bu nazikçe yorumundan dolayı sana teşekkür ederiz. Sezon başında kadronuza baktığımda ben bu senenin sürprizi olabilirsiniz diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Sercan, Gökhan Ünal, Vargas falan derken iyiydi aslında kadronuz ama neyi eksik yaptınız bilemiyorum. Sonraki senelerde görüşmek üzere.[/QUOTE]

Çok kötü bir defans hattı bence ana sorun ve kaleci bizdeki gibi onlarda da çok acayip sıkıntılı ..

balıkesirsporlu 11.05.2015 20:50

Tesekur ederim gorusmek uzere

GokhanTurna 11.05.2015 21:14

Cevap: Balıkesirspor

Gökhan Ünal, Sercan Yıldırım gibi isimlerle süper lig yürümezdi. Baştan ilk düşenin onlar olacağı kesindi. Kaleci desen ligin en kötü kalecisi bence. Ve en büyük eksiklikleri ligi bilmeyen hocalarla gitmeleri.

Vargas gibi bir ismi neden hep yedek beklettiler kafamda soru işareti olarak kaldı. Daha çok forma şansı bulsaydı eminim şu +10 puan daha almışlardı.

Güle güle renktaşlar yine bekleriz.

çorluluyiğido 11.05.2015 21:16

[QUOTE=balıkesirsporlu;944730]Tesekur ederim gorusmek uzere[/QUOTE]

çok kötü bir veda oldu inşallah önümüzdeki sene tekrar sizi süper ligde aramızda görürüz.çabuk gelin gözümüzü yollarda bırakmayın allaha emanet olun

B.DUMANLI 11.05.2015 21:37

Bandirmaspor´un Play-Off´lardan PTT ligine gelmesine, önünde bir engel kaldi.Inegöl´ü yendigi taktirde PTT ligine gösterme basarisi gösterecek.
Büyük ihtimalle Balikesir iki takimla PTT liginde yer alacak.

Her iki takimada basarilar diler ve genclik yillarimin Bandirma´da gecmesi sebebiyle ,Bandirmaspor´un seneye süperlige yükselmesi dileklerimle...

GokhanTurna 11.05.2015 22:13

[QUOTE=B.DUMANLI;944738]Bandirmaspor´un Play-Off´lardan PTT ligine gelmesine, önünde bir engel kaldi.Inegöl´ü yendigi taktirde PTT ligine gösterme basarisi gösterecek.
Büyük ihtimalle Balikesir iki takimla PTT liginde yer alacak.

Her iki takimada basarilar diler ve genclik yillarimin Bandirma´da gecmesi sebebiyle ,Bandirmaspor´un seneye süperlige yükselmesi dileklerimle...[/QUOTE]

Bandırma o maçı alınca lige çıkmıyor. Bandırma - İnegöl maçının galibi Pendik - 1461 Trabzon maçının galibiyle final oynayacak.

B.DUMANLI 11.05.2015 22:22

[QUOTE=GokhanTurna;944743]Bandırma o maçı alınca lige çıkmıyor. Bandırma - İnegöl maçının galibi Pendik - 1461 Trabzon maçının galibiyle final oynayacak.[/QUOTE]

Beyaz gurubu tamamiyle unuttum.Ama agzimdan Bandirma ciktigina göre herseyde bir hayir vardir diyorum ama,Trabzon finale cikarsa seyirci destegini arkasina alir gibime geliyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:37.