![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
[url]http://www.internetspor.com/spor/super-lig/eskisehir-transferde-bombayi-patlatti-80035.html?v=1307627933[/url]
transfer boyle yapilir pierre webo,victor obinna,yakubu:mad: |
[B]Rıza hocam sivasa geldiğinde "herkes rahat olsun transferden yana, eskişehire bakın aldırdığım oyuncuların üzerine tek bir takviye olmadan zirveye oynadılar sivasa da aynısını yapacağım " diye konuşmuştun da eskişehirin hepsini geçtim en azından yarısı kadar kaliteli oyuncu takviyesi olsun yeter, bjk yönetimiyle aran çok iyi herkes biliyor eses e yağdırdın erkan zenginler tello lar batuhanlar , sivasspora gelince ne oluyor hocam ??? faty dışında dalga geçer gibi oyuncular hatta gelen bilgiler bir sağ açık transferi ile transfer kapanabileceği yönünde sağ bekte kim oynayacak ?? forvette koca bir sezonu eneramo suarez ile geçirme planları yapıyorsan tebrikler... ama lig başlayıp 2 hafta geçtikten sonra kimse çıkıpta taraftara devre arasında takviyelerle takımı güçlendireceğiz diyip taraftarın sabrının sınırını zorlamasın... Umarım herşey yolundadır planlar vardır eğer aksi bir durum varsa orasını düşünmek bile istemiyorum[/B]
|
daha bence 2 tane saglam forvet lazim cünkü suarez yetersiz bence eneramo ilk onbirde yanina hizli bir futbolcu lazim
|
daha cok transfer lazim gidisatimiz simdiden iyi degil malesef
cekirge bir sicrar iki sicrar gelecek sezon dusersek allah korusun hic uzulmeyin biz yonetime hep uyardik:mad: |
sanırım hocanın düşüncesi defansın sağında 1)faty, stoperde 2)navratil 3)diallo ile oynayacak...sağ açık içinde yabancı aldı 4)çek oyuncu, 5)eneramo 6)kamil...
ilk 11de bu yabancılar kullanır diğerleri 7)korcan 8)erman 9)kadir 10)mehmet nas 11)hayrettin... eğer bu memleket korcana kaldıysa vay halimize, biz istanbul takımlarına futbolcu hazırlayacak kulüp olmamalıyız... işin garip tarafıda tribün için futbolcu alıyoruz... umarım yeni takımlar lige adapte olamazlar ve bize kolaylık sağlarlar son 2 sezonda olduğu gibi... |
KADRO
....FATY...........NAVRATIL........DIALLO...........HAYRETTIN ....GROSICKI........KADIR.............MEHMET NAS.....YENI CEK TRANSFER ..............................ERMAN............................................ ...............................ENERAMO......................................... BU KADAR YETERSIZ BENCE GECEN SENEDEN HIC FARKI YOK GIBI |
Suana Kadar Formu İnceliyorum Yorumları Okuyorum Ama İnanın Faty dısında İlk 11 e Gircek transferımız yok
1..mehmet nas gibi bi adam halen bu kulupte duruyo 2..suarez hiç bişe yaramıyo sadece yabancı kontenjanını dolduruyo 3..Neden Bu takım gençlere yöneliyo kemik 11 oluşturulur sonrası yetenekli gençlerden olabılır 4... kadroda sürüyle gereksiz yabancı var bunların acilen gönderilmesi lazım 5...savunma halen sorunlu gibi bi an önce gerekli transferleri istiyoruz 2 sene alt sıra mücadelesi ettik bu sene ligde kasımpaşa buca yok mersin id.. bizden daha iyi transferler yaptı |
[B]SON DAKİKA : Murat Sözgelmez için Adanaspor'un talip olduğunu öğrendim. [/B]
|
[QUOTE=tavarih;722391][B]SON DAKİKA : Murat Sözgelmez için Adanaspor'un talip olduğunu öğrendim. [/B][/QUOTE]
onun bu yil kalmasi lazim yada ona karsilik mbila etame yi versinler:D |
sivas akkili transferler yapmali yoksa sonumuz kotu olur mazallah:rolleyes:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:17. |