![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Volkan büyük ceza alacak büyük ihtimalle bu yüzden Fenerbahçe Ertuğrul'u bize vermeyebilir.
|
Ne zaman süpriz transfer beklesek heves kursakta kaliyor..da costa , atif, burhan gibi futbolcularimiz supriz olarak gelmemisti hatirlarsak..ben supriz beklemekten usandim .. Cok şukur takimdan şu an cok memnunum kaleci ve orta saha hariç..surpriz dedinmi aklima yildiz futbolcu geliyor benim,ben adam akilli bir kaleci ve orta sahaya adem ve kadirden iyi bir futbolcu bekliyorum..$a$ırtt be yonetim sürprizlerle!!! :D
|
Beklenen sürprizle ilgili bir iddia
"Sivasspor Fenerbahçeden Kaleci Ertuğrul. Bursaspordan Aydin Karabulut , Atheltico Minero'dan Ronaldhinho ve Spartak Moskovadan Serdar Taşçi 'yi Transfer etmek istiyor." |
[QUOTE=arasan58;917919]Beklenen sürprizle ilgili bir iddia
"Sivasspor Fenerbahçeden Kaleci Ertuğrul. Bursaspordan Aydin Karabulut , Atheltico Minero'dan Ronaldhinho ve Spartak Moskovadan Serdar Taşçi 'yi Transfer etmek istiyor."[/QUOTE] kaynak varmı kardeşim acaba |
[QUOTE=arasan58;917919]Beklenen sürprizle ilgili bir iddia
"Sivasspor Fenerbahçeden Kaleci Ertuğrul. Bursaspordan Aydin Karabulut , Atheltico Minero'dan Ronaldhinho ve Spartak Moskovadan Serdar Taşçi 'yi Transfer etmek istiyor."[/QUOTE] Ertuğrul ve Aydın zaten herkesin bildiği oyuncular bunların gelmesi süpriz olmaz, Serdar taşcı ilk defa adı geçiyor harbi süpriz olur, ronaldinho minerodan kovulalı çok oluyor ne avrupada ne brezilyada hiç bir kulüple de anlaşamadı son çare olarak gelirse sivasa yönetim büyük bomba patlatmış olur ve 10bin kombineyi bir haftada satar :) |
Arkadaslar Sivassporumuz AC Milan da 3. kaleci Gabriel ile ilgileniyor. Oyuncu 21 yasinda ve brezilya uyruklu ve boyu 1.93 ayrica piyasa degeri 1,3 milyon € .
Bence cok iyi olur. Kaynak : Sky |
[QUOTE=mrhgnr58;917928]Arkadaslar Sivassporumuz AC Milan da 3. kaleci Gabriel ile ilgileniyor. Oyuncu 21 yasinda ve brezilya uyruklu ve boyu 1.93 ayrica piyasa degeri 1,3 milyon € .
Bence cok iyi olur. Kaynak : Sky[/QUOTE] Doğru duyum... Ayrıca bir Arkadaşımız Atletico Mg. den Ronaldinho demiş ama çok sallamış. Atletico Mg. dööl Amerikaya MLS ligine gitti o herif... :D |
aydınla kesın olarak anlaşılmış
|
[B]italya liginden rafael adimda kaleciyle ilgileniyormus yonetim carlos soyledi.[/B] galibacyapilan hicbir transferi carlos istemedi yonetim kendi kafasina gore almis hepsini bunu hazirlik maclari ve cumhuriyt kupasnda yeni oyunculardn sadece berk ve chrisantusu oynatmasndan anlayabilrz yani carlos transferlerdn memnn degil anlasilan.[I][/I]
|
Bulgar kaleci Vladislav Stoyanov ve Aydın karabulut hayırlı olsun Brezilyalı ön libero yolda...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |