![]() |
--->: SIVAS´IN ÜNLÜLERI
Muhsin Başkanın yeri ayrı tabiki..
|
-->: SİVASLILAR
bunu daha detaylı yazabilirmisiniz 1 hafta önce necati falan da vardı eğer bilen varsa lütfen yazın
|
--->: SIVAS´IN ÜNLÜLERI
HÜRKAN (UNUTMAYIN Adlı Kaseti Tüm müzik marketlerde)
Kendisi Sanatçı ve Yeni Kaset Çıkardı Suşehri Yelkesn Köyünden Ayrıca her salı akşamları saat 20:30 da program yapıyor ve sivasımızı en iyi şekilde temsil ediyor ilgilenen arkadaşlara duyurulur.Vatan TV (Vatan tv nin frekansı değiştiği için uydudan ararken yıldız tv ye bakın ) [email]firat5858@hotmail.com[/email] |
Cevap: SIVAS´IN ÜNLÜLERI
Sadece bu kadarmı sivaslı ünlü var?Biz 7 milyonluk bir kitleyiz,çok daha fazla olması gerek,bakalım daha ne kadar ünlümüz var sivastan?
|
G.S li Metin Yıldız Sivaslı
B.Metin |
HADİSE :D:D:D:D......................................................
|
Cem Yılmaz Gürün Eskihamal köyündendir
|
Bence Türkiyede efendiliği,dürüstlüğü, kişiliğiyle en karizmatik insan Abdüllatif ŞENER'dir.Bugün çoğu insan mecliste odacılık yapmak için can atarken,Sayın Abdüllatif ŞENER şahsiyetinden en ufak taviz vermemek için Başbakan Yardımcılığı gibi bir makamı elinin tersiyle itip istifa etmiştir.Aslında bu hareket anlayana okkalı bir şamardır.Dik duruşuyla bence en karizmatik sivaslıdır.
|
cem yılmaz sivaslımı ya??[QUOTE][/QUOTE]
Hemşerim, Cem Yılmaz'ın Ailesi Gürün'ün Eskihamal Köyünden. İstanbul'da oturuyorlar. Amcası da benim İlkokul Öğretmenim. Öğretmenim Muttalip Yılmaz'ı saygıyla hatırlattığın için teşekkür ederim. |
[QUOTE=kızılimmetli58;469094]cem yılmaz sivaslımı ya??
Hemşerim, Cem Yılmaz'ın Ailesi Gürün'ün Eskihamal Köyünden. İstanbul'da oturuyorlar. Amcası da benim İlkokul Öğretmenim. Öğretmenim Muttalip Yılmaz'ı saygıyla hatırlattığın için teşekkür ederim.[/QUOTE] Cem Yılmaz ın ağzından Sivas kelimesini duymadım.KEndiside zaten Fenerbahçelidir.Bir kez ağzından en azından 2. takımım Sivas kelimesini bile duysam bişey demicem. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |