![]() |
Cevap: SIVAS´IN ÜNLÜLERI
yeşilçam filmlerinin unutulmaz figüranı rahmetli arap celal.SİVASLIDIR.
|
sinema sanatcısı çetin tekindor.SİVASLIDIR.
|
[B]orhan ölmez benim için beyefendiliği ve sesi ile en önde gelen sivaslılardandır
ismail yk,hadise,onurşan da her zaman sivasın adından övünerek bahsederler ama cem yılmaz nedense daha bir kere bile sivaslıyım demedi.hatta 1-2 programda şahit oldum sivasla ilgili birşey konuşulduğunda hemen konuyu değiştirdi. kendisini tüm türkiyeye güldüren adam nedense hemşehrilerini üzüyor,anlamış değilim!!![/B] |
sivaslı hadise. de var oda rusyayı sallayacak erouvizyonda.tabi sivas ta önce beşiktaşı sonra da tüm türkiyeyi salayacak.
|
Ismail Yk,,YurtsevenKardesler,, Hadise,, Sivasli Safiye,, Onur San,, Seda Sayan,, Umit Ozat,, Ibrahim Toraman,, Hamza Yerlikaya ,, Hayrettin Yerlikaya,,Adem Dursun,, Hasan Kabze,,Pir Sultan Abdal,, Kul Hikmet,, Aşık Veysel,, Ruhsati,,Celal Sicimoğlu,,Abdüllatif Şener,, Muhsin Yazıcıoğlu,, Cem Özer,, Emel Sayın,, Cem Yılmaz,,Cilgin Sedat,, Selda Bagcan,,Nur Erturk,,Sibel Pamuk,,Hatice(Ennesi Sivasli'ymis),,Orhan Olmez,, Kader,, Oguz Yilmaz,,Tulin Sahin,, Muhlis Akarsu,, Sabahat Akkiraz,, Hasret Gultekin,, Popstar Hasret... Akliimdakiiler Bunlar :D Unutmayimda Bidee Ben Wariim;)
|
[FONT="Comic Sans MS"]ABDULLAH PAPUR,, ibrahim dagasan,,
YUNUS MURAT CEYLAN,, Murat Basaran,, NECATİ ATEŞ,, Asik Ali Kızıltuğ,, Ömer Şan,, Kubilay gultekin,, Yadigar Ejder (Ayı Yadigar),, MUSTAFA KÜÇÜK,, Ahmet Turan San,,TUĞRUL ŞAN( Onur san'in amcasi),, YAĞİZ[/FONT] |
hasan kabzeeeee:D
vay be amma sivasli unlu varmista, haberim yokmus:confused: |
[QUOTE=Sivaslikiz68;492963][FONT="Comic Sans MS"]ABDULLAH PAPUR,, ibrahim dagasan,,
YUNUS MURAT CEYLAN,, Murat Basaran,, NECATİ ATEŞ,, Asik Ali Kızıltuğ,, Ömer Şan,, Kubilay gultekin,, Yadigar Ejder (Ayı Yadigar),, MUSTAFA KÜÇÜK,, Ahmet Turan San,,TUĞRUL ŞAN( Onur san'in amcasi),, YAĞİZ[/FONT][/QUOTE] Necati Ates Sivaslımıydı yaa... Bu arada Cem Yılmaz Sivas Gürün EskiHamal Köyündendir ama Hic Sivaslı oldugunu soylemez sadece 1 kere babasının sivas kokenlı oldugunu soyledıgını duymustum... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:43. |