Cevap: Gençlerbirliği - Sivasspor
Her zamanki oyununumuzu biraz daha geliştirerek oynarsak alırız maçı. Sergen hoca Galatasaray maçındaki gibi göbekle fazla oynamaz ve doğru tercihler yapılırsa kazanır. Bence kadiri dinlendirip hakanı ilk onbirde başlatmalı.
|
Kadirsiz olmazz. GS maçında bütün yorumcular Kadir oyundan çıktıktan sonra Gs çok rahatladı dedi unutmayın.ayrıca kadir kadar koşan ve çalışan çok az oyuncumuz var.( bu yüzden de tabiki top kaptıracak) en çok topla buluşan kimse en çok topu kaptıranda o olur.malesef Adem Koçak topla çok az buluştuğu için hemen geriye pas atar top kaybıda az olur.Kadire ve emegine saygı lütfen.orta sahanın ( ki bana göre defans da da çok iyi ) BEL Kemiğidir.
|
2-1 alacağız. Batuhan oynamazsa, Utaka forvette, Aatıf forvet arkası, sol kanatta İ.Akın, sağ kanatta Burhan Eşer (2.yarıda Musa Sinan), orta saha da Mehdi ve Adem oynarsa kesin kazanırız.
|
[QUOTE=ezelşener;937997]Kadirsiz olmazz. GS maçında bütün yorumcular Kadir oyundan çıktıktan sonra Gs çok rahatladı dedi unutmayın.ayrıca kadir kadar koşan ve çalışan çok az oyuncumuz var.( bu yüzden de tabiki top kaptıracak) en çok topla buluşan kimse en çok topu kaptıranda o olur.malesef Adem Koçak topla çok az buluştuğu için hemen geriye pas atar top kaybıda az olur.Kadire ve emegine saygı lütfen.orta sahanın ( ki bana göre defans da da çok iyi ) BEL Kemiğidir.[/QUOTE]
Ben her zaman söylüyorum bunu ama Kadir'i eleştirmek için millet sıraya giriyor. Ama 2 yıldır Kadir'in değeri oynamadığı zaman nasıl da ortaya çıkıyor. Bu arada Gençlerbirliği'nde El-Kabir iyi adam. Balıkesir maçında sakatlanmıştı ama bizim maçta oynayabilecekmiş. Bana göre bütün bir sezona damga vuracak kadar önemli bir maç olacak bu maç. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız. |
kadiri gene oyundan çıkarırsa yeniliriz
|
Sadece Saatli Kale arkası tribününden yer vermişler bize
Bilet fiyatları: 1.Kategori 52,00 TL 2.Kategori 22,00 TL 3.Kategori 17,00 TL Misafir 17,00 TL |
[B][FONT="Comic Sans MS"]En az 1 puan almmaız gereken bir müsabaka olarak görüyorum.
Temmenimiz 3 puan almamızdır. Mesut Bakkal hocanın başında bulunduğu, Gençlerbirliğini yenmemiz aliyyül ala olacaktır.[/FONT][/B] |
sivasspor yönetiminin misafir takım taraftar bilet fiyatlarını düşük tutması eleştiriliyorda bunun karşılığında rakip takımlarda bizim bilet fiyatlarını en düşük seviyede belirliyorlar. bu iyi bişey aslında
|
[QUOTE=aozdemir;938062]sivasspor yönetiminin misafir takım taraftar bilet fiyatlarını düşük tutması eleştiriliyorda bunun karşılığında rakip takımlarda bizim bilet fiyatlarını en düşük seviyede belirliyorlar. bu iyi bişey aslında[/QUOTE]
Nasıl en düşük?Onların maratonu 17 lira ,bizim kalearkası 17. |
yani en düşük bilet fiyatlarına göre vermişler. diğer deplasmanlarda da aynıydı.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:50. |