![]() |
--->: WOOTER GÖNDERİLDİ...
[QUOTE=1967_CLuB_MuRaT;190360][B][FONT="Comic Sans MS"]bencede yedek kalmayı istemedi[/FONT][/B][/QUOTE]
DOĞRU DÜRÜST ANTREMAN YAPMAYAN.ÇEŞİTLİ BAHANELER UYDURAN BİR FUTBOLCUYU NEDEN OYNATSIN Kİ BÜLENT HOCA.FENERBAHÇE GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ZİKO DEVAMLI AYNI ADAMLARI OYNATIYOR İSTER İYİ OYNASIN İSTER KÖTÜ .FUTBOL MALESEF BUNU KABUL ETMİYOR.BÜLENT HOCA DOĞRU YAPMIŞTIR MUTLAK |
--->: WOOTER GİTTİ...
wooter gibi bir futbolcunun gönerilmesi hakikaten çok üzdü.çünkü wooter süper bir futbolcu
|
kararı bekleyelim fifanın ona göre tavır alınır zaten
gitmek isteyen zorla tutulmaz ama böylede bir kulüp bırakılmaz |
--->: Wooter gonderildi !!!
[QUOTE=muratto_kellechi32;190210]Şayet haber doğruysa ki sağlam kaynak fanatik, üzülmedim desem yalan olur.. ama dikkat edilirse Sivasspor ikinci yarıda kazandığı maçlarda Wooter kadroda dahi değildi..Ha o olsaydı farkılımı olurdu onu bilemeyiz.. Ama bildiğim tek şey var Wooter iyi oyuncu.. Sivas'ın Sosyalite olarak diğer illerdeki gibi olmaması vede çocuklarının kendi kültürünü vererek eğitim istemesi adamın haklı sebeplerinden.. ve ayrılmasındaki en büyük sebep.. ancak şunu bilmeliyiz ki; oyuncular gelip geçici baki olan Sivasımız ve Sivassporumuz.. Wooter'a da hayatında bundan sonra başarılar diler, Sivasspor'umuza verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ederim... Yolun açık olsun NORDIN WOOTER[/QUOTE]
KESKE KALSAYDI EGER UEFAYA KALSAK O ZAMAN ISTE WOTER GIBI OYUNCULARIN KALITESI BELLI OLUYO EFENDII BIRISIYDI KIMSEYE KOTULUK ETMEDI BIZ ONU SEVMISTIK YOLUN ACIK OLSUN WOOTER |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Wooter in gitmesine üzüldüm.Wooter'i Sivasta tutamamızın en büyük sebebi Wooter'in eşi ve çocugu oldu.Wooter çocugunun eğitimi için Sivastan ayrıldı.Uyum problemi esasında bu sebebten yaşıyordu.Wooter'a hak vermek gerekiyor ama habersizce gitmiş ise yalnış yapmış.İnşallah doğru değildir.Wooter a hayatında başarılar dilerim Sivasta kaldığı sürece olumlu işler yaptı...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: WOOTER GİTTİ...
wooter takımı yarı yolda bırakıp gitti?benim gözümde hiç tir woter?kurtuldık bana göre???
|
iyi futbolcuydu yolu açık olsun kısmet değilmiş onun da haklı tarafları uyum sağlayamamış olabilir yada kadroda yeterince yer verilmediği için olabilir ama hayırlısı buymuş güle güle nordın wooter
|
--->: Wooter gonderildi !!!
[QUOTE=g-unıt58;190218]wooter cok ıyı bır futbolcuydu bence gıtmese daha ıyı olurdu wooter un yanına ceyhun gıbı bır futbolcu olsa sıvassporumuz ıcın daha ıyı olurdu bence[/QUOTE]
SİVASLİ MESUT----------------------------------------------------------- |
sivas adına cok yazık oldu keske gitmeseydin be wooter yeni hayatında basarılar
|
nordin wooter süper futbolcuydu sivasada kendinede yazık olmuş...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:21. |