![]() |
--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Antalya maçında 58. golümüzü atamadık. Bu maçtada atamazsak, Fenerbahçe maçına mı saklayacağız yoksa iştahımızı...
SİVASSPOR : 1 Konyaspor : 3 üzülerek böyle yazdım, çünkü tahminlerimin tersi çıkmaya başladı hep. İnşallah bunun da tersi olur |
Geçen Yıl Sivas'ta yaşanılan Olaylar hoŞ Değildi..
Maçtan sonra Basın Sözcünüz ''Terörist Bunlar'' demişti.. [COLOR="Black"] TERÖRiST DEĞİLİZ[/COLOR] [COLOR="Green"]NALÇACI GENÇLİĞİZ.[/COLOR] 3 SonuçLu bir maç olacak.. Tahmin etmek Çok zor.. İyi Oynayan, Mücadele eden kazansın.. |
[QUOTE=konyasporum;192765]Geçen Yıl Sivas'ta yaşanılan Olaylar hoŞ Değildi..
Maçtan sonra Basın Sözcünüz ''Terörist Bunlar'' demişti.. [COLOR="Black"] TERÖRiST DEĞİLİZ[/COLOR] [COLOR="Green"]NALÇACI GENÇLİĞİZ.[/COLOR] 3 SonuçLu bir maç olacak.. Tahmin etmek Çok zor.. İyi Oynayan, Mücadele eden kazansın..[/QUOTE] ARKADAŞLAR SÖYLENEN SÖZLER ZORUNUZA GİTMİŞ ANLAŞILAN O HALDE GELİN GERÇEK YÜZÜNÜZÜ GÖSTERİN. BU HAFTA BU ANLAYIŞI DÜZELTMEK ELİNİZDE.KİMSE TAKIMINI DESTEKLEYEN TARAFTARA BİR ŞEY DEMEKZ MADEM ÖYLE SİZ DE KİMSEYE BU ŞEKİLDE KNUŞMA İMKANI VERMEYİN.GEÇEN SENEKİ KÖTÜ OLAYLARI UNUTTURMANIZ DİLEĞİ İLE.İNŞALLAH SİVAS KAZANACAK.AMA UMARIN SONUNDA SİVAS KONYA DOSTLUĞU KALACAK. |
SİVAS 0
KONYA 1 İNSALLAH DEDİGİMİZ GİBİ OLMAZ |
Maçın çok zorlu geçeceğini kimse inkar etmez.sivasın bu maçı mutlak alması lazım.aksi bir durumda allah korusun zor günler bizi bekliyor.antalya maçına kadar bende uefa hedefini bu takım yakalar diye düşünüyordum.Ama yanıldığımı anladım.Konya maçından sonra zor bir fener maçı ardından bursa maçları geliyor.ve bu maçlara bakarak konya maçının önemi artıyor.Sivasın bu maça çok kotrollü başlaması lazım.gol bulacaz diye yüklenirsek maştan hiç istemediğimiz skorla ayrılırız.sabırlı oynayıp maçın 90 dakika olduğunu unutmadan bulduğumuz pozisyonu değerlendirip bir gol atmalıyız.İlk golü biz atarsak maçı rahat kazanırız diye düşünüyorum.Ama kontrolü elden bırakmamak lazım Konya tehlikeli takım ve bizim rakibimiz yenmesekde yenilmeyip.Konya nın puan farkını açmasına izin vermemeliyiz.Sivas sporuma başarılar inşallah bu maçı alacz.
|
Bazı maçlar çok zor gibi gözüküyor Konya maçı gibi bu durumda takım daha iyi motive olabilir, geçen Antalya maçı için çok kolay maç denildi rahatladık denildi belki bu rahatlık puan kaybetmemize neden oldu,
Bu hafta çok üzüldük ama büyük takımlar da yenililiyor , Bence süper lige geçen yıl çıkan takımımız için aldığı sonuclar çok büyük, öncelikle lig de kalıcı olmak ve kulubün maddi ve kurumsal yönden güçlenmesi gerekiyor. İnşaallah Konya yıda yeneriz. |
KARAMSAR OLMAMAK DA YİNEDE FAYDA VAR
SİVASSPOR:2 kONYASPOR:1 ALEYHİMİZEDE BİTEBİLİR ÇÜNKÜ EVİMİZDE KAYIPLARI OYNUYORUZ AYRICA CVETKOV İÇİN DE BİR FIRSAT BALİLİNİN OLMAMASI!! |
sivasspor : 0
konyaspor: 5 |
-->: --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=konyasporum;192765]Geçen Yıl Sivas'ta yaşanılan Olaylar hoŞ Değildi..
Maçtan sonra Basın Sözcünüz ''Terörist Bunlar'' demişti.. [COLOR="Black"] TERÖRiST DEĞİLİZ[/COLOR] [COLOR="Green"]NALÇACI GENÇLİĞİZ.[/COLOR] 3 SonuçLu bir maç olacak.. Tahmin etmek Çok zor.. İyi Oynayan, Mücadele eden kazansın..[/QUOTE] kardeş bende konyaya sık sık geliyorum iş nedeniyle?evimizde var konyada?maçlarınızada geliyorum?gerçekden iyi bir taraftar kitleniz var?ama beşiktaş maçında bir kaç kişinin yaptıklarıçok büyük bi terbiyesizlikti?geçen sezon sivasa gelmiştiniz ama gerçekden terbiyesizlik yaptınız,koltukları kırdınız,küfür ettiniz,centilmen olamadınız? inşallah bu maçta böle olaylar olmaz,MEVLANAnın kemikleri sızlamaz? konyanın taraftarına centilmenlik yakışır? şanlı sivasımın büyük liderleri sizleride çok güsel karşılayacaklardır?efendi olursanız sivasımın halkından ses çıkmaz,ama yamuk yaparsanız cezanız kesilir??? temennim ve dileklerim inşllah gerçek olur??? |
[QUOTE=ahmet_200655305;192870]sivasspor : 0
konyaspor: 5[/QUOTE] İNSANIN EN ÇOK UNU[U][COLOR="Red"][B][I][/I][/B][/COLOR][/U]TTUKLARI,,,SÖYLEYE SÖYLEYE BIKMIŞ OLDUĞU ŞEYLERDİR!!!!!!!!! +58 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:22. |