SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   MERKEZ TAYFA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10471)

merkez_emre 17.02.2007 18:55

--->: MERKEZ TAYFA

[QUOTE=bdogan58;192108]İŞİNİZ GÜZEL AMA GÖZÜME FARKLI BİR ŞEY TAKILDI..TRİBÜNLER DEKİ KOLTUKLARIN ÜSTÜ FULL KAR ONLARI NE YAPICAZ..AVRUPAYA GİDİNCE HİÇ HOŞ OLMAYACAK BENCE..[/QUOTE]

kardeşim önce yazdıgın forumu ii oku öle yaz..
burası stadyum görevlilerinin forumu değil !

CÜSSKB-Aynur 17.02.2007 19:08

-->: MERKEZ TAYFA

Yarınki 2. Büyük sınavdanda yüzünüzün akıyla çıkacağınızdan eminim.

Haydi bakalım MERKEZ TAYFA gösterin kendinizi:D

cıncık1967 19.02.2007 10:31

dün gerçkten süper teşkilatlanmıştınız ama çoğunuz dışarda kaldınız ve haklı olarak 2.yarı başlamadan stadı terkettiniz haklı davanızda hepinize sonsuz başarılar her zaman yanınızdayız

OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007 10:47

Kardeşler sizi tabrik ederim umarım konya maçında daha etkili olursunuz.maçta dikkat ettim en kalabalık ve çoşkulu grup sizdiniz başarılar arkadaşlar.Kendinize yeni tezahürat ve etkinlikler bulun inanın sizinle türübünler çoşacaktır.Bu ilkeyle devam edin arkadaşlar.

merkez_emre 19.02.2007 17:10

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;192809]Kardeşler sizi tabrik ederim umarım konya maçında daha etkili olursunuz.maçta dikkat ettim en kalabalık ve çoşkulu grup sizdiniz başarılar arkadaşlar.Kendinize yeni tezahürat ve etkinlikler bulun inanın sizinle türübünler çoşacaktır.Bu ilkeyle devam edin arkadaşlar.[/QUOTE]

taraftarlık cefa cekmek demektir....
ama cektıgımız onca cefa ya ragmen hiç bir karşılık göremedik...o kadar arkadasımız dısarda kaldı...

soruyorum...bu macta 2 saat kuyrukta bekleyip [U]bileti olmasına ragmen [/U]içeri giremeyen genç bir daha maca gelir mi ?

bdogan58 19.02.2007 18:25

işte yiğidoların gücü!!!!!!!!!!!!!1

sinan-58 19.02.2007 19:17

ya 2. yarı nerdeydiniz gorunmediniz ne oldu

merkez_emre 19.02.2007 19:21

--->: -->: MERKEZ TAYFA

[QUOTE=sinan-58;193012]ya 2. yarı nerdeydiniz gorunmediniz ne oldu[/QUOTE]

...............ya hep ya hiç .....

merkez-apo 19.02.2007 19:24

gardaşlarımız doşarıda kaldılar ve yarıdan çoğu giremedi biletleri olduğu halde.gardaşlarımız dışardayken biz içerde eğlenemeyiz.emreninde dediği gibi ya hep ya hiç

cArsi Sivas 19.02.2007 19:30

[B]Merkez Tayfa iLe maça geLen Adamların hepsi Trüßün ßilen Adamlar.. yani SürekLi Lay Lay Değil Takımı AteşLemek İcin eLimizden geLeni yapıyoruz.. yönetim ise ßize eLinden geLen ßütün KötüLüğü yapıyor SaolsunLar.. KapaLı yanını KompLe ßize VermezLerSe ßu iş oLmaz , Ayakda ßağırıyoSun , Otursana hey şş gißi LafLar söyLüyoLar Sonra ßiSürü tatsızlık Konya Maçında nasıL oLacak ßakalım.. Eğer Dediğimiz gißi oLmassa her SivasLı gißi aLırız Çekirdeği eLimize İzleriz Maçımızı..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51.