![]() |
--->: M. YILDIZ MİLLİ TAKIMDA
HER YERDE HER ZAMAN EN BÜYÜK SİVAS
MEHMET YILDIZA VE SERVET ÇETİNE MİLLİ TAKIMDA BAŞARILAR DİLİYORUM HELAL SİZLERE SİVAS TARAFTARI SİZİNLE GURUR DUYUYOR |
Sivasspor'dan iki futbolcu milli takımda.Sivasspor camiası için gurur verici bir olay.
|
-->: M. YILDIZ MİLLİ TAKIMDA
sivaslıyı iki yigido temsil ediyor sivasspora yakışır...çok sevindim
|
[QUOTE=ademgoze;201330]sivaslıyı iki yigido temsil ediyor sivasspora yakışır...çok sevindim[/QUOTE]
tam da şimdi sizin youtube a attığınız videolara bakıyodum:D |
[B][COLOR="Purple"]helal olsun valla.............[/COLOR][/B]
|
yorum yok ... hakkıyla kazandı vallaha hayırlı olsun
|
biraz önce spor haberlerinde gördüm girip sitemize haberi eklenmişse tebrik mesajımı atayım dedim.:)
helal olsun gardaşlarım size. mehmet yıldız sana da helal olsun aslan yigido. sizlere bu yakısır. çeşke hayrettin de gitseydi onlarla. üç silahsörler olurdu ne güzel.:) servet ve mehmet inş ilk 11 için calısmalarınız uygun görülürde maclarda da sizleri izlemek nasip olur.:) sivaslılara bu gururu yasattıgınız için Allah razı olsun. başarılarınızın devamını dilerim. |
Mehmet gururumussun sen babasın sivasa yakısır 58 sivassssspppppooorrrrr OSMAN SIVAS 58
|
2 tane şu yunanlılara çaksa ne kral olur dimi.....
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet günün en güzel haberi bu...Çok sevindik.Sivas ve Sivasspor için mükemmel bir gelişme...
[COLOR="Red"] GOLLERE DEVAM ET BİZLERİ MUTLU ET HELAL OLSUN SANA VİERİ MEHMET....[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:24. |