SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10879)

Besyo_cu 14.04.2007 19:28

--->: TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR.

[QUOTE=sandal5877;209555]yulada metz de oynuyo ona sorsunlar
her futbolcu 2ligde oynar sergen 3ligdemi nerde
inallah iyi oyuncudur bize dua etmek düşer
daha sözleşme yok nasıl olsa.[/QUOTE]

Sergenle kısaylıyorsun tamm sergen boşta olsa süperligdekı en az 10 takım teklıf götürür ama bu oyuncu fransa dan taa Türkiyeye geliyor hemde denenmek için :rolleyes: anlatabildımmı İyi futbolcu yada kötü futbolcu demıyorum ama öyle süepr falan değildir öyle olsa fransa 1.liginden takım lar alırdı hemen Türkiye'ye kadar denenmek için gelmezdi...:rolleyes:

zaralım 58 14.04.2007 20:06

bende eğer futboldan anlıyorsam;fiziği iyi yapılı bir oyuncu ve de 10 numara inşallah başarılıolur sivassporda öncelikle denemeleri geçmesi gerekir.

Engin58 14.04.2007 23:59

[B][COLOR="Red"]HAYIRLISI OLSUN BÜLENT HOCAMIZ DAHA IYISINI BILIR:SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

antepli77 15.04.2007 01:29

[QUOTE=besyo_cu;209549]kardeş süper bi oyuncu ise 2.ligde ne arıyor hadi onuda gec bonservisi elinde bu kadar boş nasıl oluyor...
Tama boş oyuncu olsa Bülent hoca denemeye almazdı. Ama öyle süper falan diyipte birbirimizi kandırmayalım...:confused:[/QUOTE]

kardes simdi fransa birinci ligine bakarsan boyle futbolcu dolu fransa birinci ligi ve turkiye birinci ligi ayni degil , boyle oyuncular genellikle turkiye liglerinde basariyorlar touré maman turkiye ligi icin cok kaliteli ama fransa birinci ligi yetersiz ama bu sivassporda oynarsa ve kendini gosterirse eminim fransa liginden bir takim kapar

Ss--58--Ss 15.04.2007 10:11

HAYIRLISI OLSUN GERCEKTEN SİVASA YAKISIR BIR FUTBOLCU.DROGBAYA BENZIYOR:D INSALLAH SİVASSPOR DA OYNAR

mesut_koçak_58 15.04.2007 11:03

İNSALLAH SİVASSPORA HAYIRLI OLUR.....

Hayatcoqqberbat 15.04.2007 11:10

hele bir denensin ne olur ne biter görürüz ozaman

Bilmiyorum5 15.04.2007 11:14

ya daha gelmeden boyle gereksız yorumlar yapıyoruz beshır mogodıye hayırlı olsun dedık nerde??? ghanalı appıah tavsıye etmı mohammed vardı nerde?????
nijeryalı 17 yasında genc yetenk vardı hayırlı olsun dedık nerde???? ..... daha bısrsuru sayabılırım bu adamları sıvasspor denıyo ımza atmadan bu kadar arastırma yapıp adamlar hakkında bu kadar yorum yazmak cok sacma yazıyoruz vıdeo resımlerını buluyoruz hayırlı olsun dıyoruz yonetım adamı denıyo begenmıyo eeeee bız nıye o kadar arastırdık hayırlı olsun dedık oluyoooo yanı deyecegım kımseyı ımza atmadan konusmayalım

sivaslı_boy 15.04.2007 11:26

-->: TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR.

bize yararlı olması tabi ki
en büyükk temennimizz
bu yönde ki yorumlarınızz gerçektenn doğru ama bazı gerçeklerde var
bu adam denenmeye geliyosa ne kadar zamanda kendini gösterbilecekk bülent hocanın tekniğine diyceek lafımızz yok ama birazz tanındık futbolculara baksa daha ii olmaz mı sizcede gardaşlarımm

sandal5877 15.04.2007 11:27

[QUOTE=besyo_cu;209635]Sergenle kısaylıyorsun tamm sergen boşta olsa süperligdekı en az 10 takım teklıf götürür ama bu oyuncu fransa dan taa Türkiyeye geliyor hemde denenmek için :rolleyes: anlatabildımmı İyi futbolcu yada kötü futbolcu demıyorum ama öyle süepr falan değildir öyle olsa fransa 1.liginden takım lar alırdı hemen Türkiye'ye kadar denenmek için gelmezdi...:rolleyes:[/QUOTE]

kardeş ben sergenle kıyaslamıyorum sergen 1 numara ama orda oynuyo dedim iyi futbolcularda alt lıglerde oynar demek istedim
birde bu oyuncu boşta deyil kulübü sözleşme imzalamıyosun diye
kadro dışı bırakmış daha önceden de bulent hoca izlemiş
oda bunu biliyo olabilir birde orda aldıgı para hocayla uyumu önemli
adam degişikli istemiştir belki senin bide süperin nedir anlayamadım
büççeye göredir futbolcu saygılar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:27.