SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11074)

LosTie58 29.04.2007 18:53

--->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1

ben maçı stadta izledim hakem gayet ii yönetti maçı bir takım bu kadarmı ofsayta düşer izleyince göreceksiniz.

ceza_tolga_rep 29.04.2007 18:54

-->: SİVASSPOR:0 BEŞİKTAŞ:1

bugün maçı kaybettik ama yinede ben bu sefer kimseye yüklenmiyecem.gerçekden tüm sivasspor olarak mükemmeldik bugün,elimizden geleni yaptık.

hani benim ağır eleştirdiğimi söyleyenler vardı ama şimdi ne dicekler bakalım..

hancer58 29.04.2007 18:59

[QUOTE=besiktas58;213854]arkadaslar bjk li arkadaslar yazmis ya iyi oldu diye ben yorumluyorum

gecen sene bide ilk macta herkes sivasi tutmustur benim gibi

ama simdik sivasin hedefi de yok rahatiz yani ondan arkadaslar da benim gibi bjk yi tutmuslardir
sünkü bjk da sivas gibi benim bir takimim[/QUOTE]

SİZ SEVİNİYOSUNUZ YA ARKADASLAR DAHA 4 HAFTA VAR VE SU DURUMDA DUSECEK OLAN TAKIMLA ARAMIZSA 6 PUAN VAR 4 MACIN 2 SI GS VE TS ALLAH KORUSUNDA YA BU TAKIM DUSME POTASINA GIRERSE O ZAMANDA SEVINECEKMISINIZ BJK NIN SAMPIYON OLMASINA GERCI BUGUN SEVINEN O GUN DE SEVINIR NE DE OLSA SIVAS IKINCI TAKIMINIZ

blacksky 29.04.2007 19:05

[QUOTE=hancer58;213865]BURDA KAYBEDILEN MAC DEGIL YAPILAN ********LIK ONEMLI . SİZ HALA ŞİKEYLE PARAYLA DİĞER TAKIMLARIN HAKKINI GASP EDEN TAKIMIN SİVASI YENDIGINE SEVINDIGINIZI SOYLUYOSUNUZ . BELKI BI IDDIAMIZ YOK AMA UNUTMAYIN KI HER PUAN PARA GETIRIYO KULUBE. VE SİZ SİKEYLE ELİMİZDEN ALINAN PARALARA SEVİNİYOSUNUZ BJK SENIN TAKIMINSA GIT BJK NIN SITESINDE ŞİKECİLERİN SİTESİNDE YORUM YAP SİVASIN DEGİL[/QUOTE]

Bildigim kadariyla sivassporun birinci lige ciktigindan beri su aa dek yenebildigi ve en cok puan kopardigi Istanbul takimi besiktas.. bu sezonda Sivasspor Besiktasi Istanbulda yenmeyi basardi. Neyin sikesinden kimin hakkindan bahsediyosun anlamadim. Besiktasa sikeci demek dolayli olarak sivasspora hakarettir cunku sivas feneri galatasarayi degil besiktasi yenebildi simdiye kadar.

hancer58 29.04.2007 19:12

[QUOTE=blacksky;213873]Bildigim kadariyla sivassporun birinci lige ciktigindan beri su aa dek yenebildigi ve en cok puan kopardigi Istanbul takimi besiktas.. bu sezonda Sivasspor Besiktasi Istanbulda yenmeyi basardi. Neyin sikesinden kimin hakkindan bahsediyosun anlamadim. Besiktasa sikeci demek dolayli olarak sivasspora hakarettir cunku sivas feneri galatasarayi degil besiktasi yenebildi simdiye kadar.[/QUOTE]

SİVASA SİKECİ DEMİYORUM HAKEMİ SATIN ALAN BJK YE SİKECİ DİYORUM İŞİNİZE GELDİGİ GİBİ YORUMLAMAYIN. BİZİ ZEHİRLEYECEKLER DİYEREK SEHRİMİZİ KARALAYAN Bİ TAKIMI HALA SAVUNMAYIN. BESİKTASI BUGUN YINE YENERDIK ANCAK SIKECI BESIKTAS SATIN ALDIGI HAKEMLERLE MACI ALDI BELLIKI SIZIN ZORUNUZA GITMEMIS AMA HAKKI YENILEN SEHRIMIZE VE TAKIMIMIZA GONULDEN DESTEK VEREN SOZDE DEGIL OZUNDE DESTEKLEYEN INSANLARIN ZORUNA GITTI O YUZDEN ISTEDIGIN YERE CEK BU SOZLERI UMRUMDA DEGIL. SİVASSPOR SEREFIYLE CIKTI SİKECİLERİN HAKEMI SATIN ALMASI SONUCUNDA MACI KAYBETTI

blacksky 29.04.2007 19:19

[QUOTE=hancer58;213874]SİVASA SİKECİ DEMİYORUM HAKEMİ SATIN ALAN BJK YE SİKECİ DİYORUM İŞİNİZE GELDİGİ GİBİ YORUMLAMAYIN. BİZİ ZEHİRLEYECEKLER DİYEREK SEHRİMİZİ KARALAYAN Bİ TAKIMI HALA SAVUNMAYIN. BESİKTASI BUGUN YINE YENERDIK ANCAK SIKECI BESIKTAS SATIN ALDIGI HAKEMLERLE MACI ALDI BELLIKI SIZIN ZORUNUZA GITMEMIS AMA HAKKI YENILEN SEHRIMIZE VE TAKIMIMIZA GONULDEN DESTEK VEREN SOZDE DEGIL OZUNDE DESTEKLEYEN INSANLARIN ZORUNA GITTI O YUZDEN ISTEDIGIN YERE CEK BU SOZLERI UMRUMDA DEGIL. SİVASSPOR SEREFIYLE CIKTI SİKECİLERİN HAKEMI SATIN ALMASI SONUCUNDA MACI KAYBETTI[/QUOTE]

Bende diyorum ki besiktas hakem satin aliyorsa sivasspor daha once nasil yendi besiktasi. Ayrica yemek zehir meseleside zaten yalanlandi besiktas yonetimi tarafindan sacma sapan bir soylenti. Ben sadece sivasin adi son gunlerde centilmenlikle, misafir takimlari iyi agirlamasi ve ugurlamasiyla anilmaya baslamisken oyle devam etsin istiyorum. Besiktas jest yapip hemsehrimizi kaptan cikartiyor bizse arkalarindan sikeci diyoruz. Bu bize yakismaz, centilmenlikse sonuna kadar. Kazaninca centilmen olup kaybedince hakaret etmek bizlere yakismaz. Nacizane fikrim budur.

Bilmiyorum5 29.04.2007 19:24

[QUOTE=kraker_t.t;213867]ben maçı stadta izledim hakem gayet ii yönetti maçı bir takım bu kadarmı ofsayta düşer izleyince göreceksiniz.[/QUOTE]

de git be hakem sattı macı bız ataga cıkıyoruz faul uyduruyooo her turlu pıslıgı yaptı serefsız hakem

Yiğiter 29.04.2007 19:25

ARAMIZDAKİ BEŞİKTAŞLILARA HEDİYEMİZ OLSUN..SEVİNSİNLER ŞİMDİ DOYASIYA...BAYRAKLARINI ASINLAR EVLERİNE....YAZIK GERÇEKTEN YAZIK...

Ülkücü_Gençlik 29.04.2007 19:51

[B][I]Satılmış , ******** hakem cem deda..![/I][/B]

ceza_tolga_rep 29.04.2007 19:57

...............................................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22.