![]() |
--->: SİNAN KAYBETTİ
Yazik oldu beee. Üzüldüm, pisi pisine gitti desene. Keçmis olsun bizlere. Nasildi maç bari, çekismelimiydi, yoksa ciliz bir maçmiydi ???
|
SİNAN 4.RAUNTTA GÖZÜNE DARBE ALDI.GÖZÜ %50 GÖRÜYORDU.VE 12.RAUNTA KADAR ÖYLE OYNADI.MÜSABAKA BİTİNCE PUANLAR TOPLANDI.UFAK BİR PUAN FARKI İLE KAYBETTİ.YAZIK OLDU....
|
yazık oldu sinana o zaman üzüldüm şimdi yaaa
|
-->: Sinan final için vuracak
maça sinan çok ustundu rakıbı kayasıyla sinan ın gozunun alt kısmını açtı bir gozu tam goremiyordu ama rakıbınden çok çok ustundu sadece rakıbı 11. rauntta ustundu hakemler ne gordu anlayamadım
|
--->: Sinan final için vuracak
Rakibi erkek gibi dövüşmedi sinan gözüne kafa darbesini almasaydı yenerdi bu maçı
|
Centilmenlikle uzaktan yakından alakaıs olmuyan bi sporcuydu Sinanın elmacık kemiğine kafa attı (caktırmadan) , Sinan arkası dönükken ensesine ve kafasına yumruk vurdu öyle bi rakipti ama Sinan eninde sonunda bunun intikamını alacaktır....
|
tuhh yazik oldu yaaa uzuldum insallah bidahaki sefere ya tuhh
|
BİR ŞEY OLMAZ.SİNAN GÖZÜNDEN KAYBETTİ.YÜZ BÖLGELERİ ÇOK ZAYIF.BİRAZ DAHA ÇALIŞMASI GEREK.AMA ONUN İÇİN ÖNEMLİ OLAN TÜRK SEYİRCİLERİ İÇİN KARŞISINDA OYNAMAKTI.ŞİMDİ RAHATLADI.DİĞER MAÇLARINI ALACAKTIR.KEMERİ KAPACAKTIR.
|
-->: Sinan final için vuracak
KOÇUM SİNAN YIKACAK BU DİNGİLİ..
|
Sinan'da birazda ilk defa Türk seyircisinin önüne çıkma heyecanı vardı. Onunda etkisi olmuştur.Ama canın sağolsun Sinan bir daha ki sefer inşallah.Unutmaki tüm Türk milleti arkanda...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08. |