![]() |
--->: SON YİĞİDO ZE KALANGA
ZE KALANGAYLA PRENSİP ANLAŞMASINA VARILMIŞ İNŞALLA HBU TRANSFER BİTİRİLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAKIMA KATKISININ OLCAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK AMA AZERİ FUTBOLCU BANA GÖRE TAM BİR SORU İŞARETİ NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ BU OYUNCUNUN
|
-->: SON YİĞİDO ZE KALANGA
[B][COLOR="DarkRed"]hayırlı ugurlu olsun.................................................[/COLOR][/B]
|
[FONT="Arial Narrow[COLOR="Red"][/COLOR]"][/FONT] ze kalnga gelsede kurtulsak artık sevindirsin bizi...:D
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[FONT="Century Gothic"]ne zaman geliyo bilgisi olna varmı????*[/FONT]
|
İmza Atmadan Konuşulmaz İnşallahb İmzasınıda Atar Gerçek SİVASLI Olduğunu Gösterir Ama Biz Büyük Transfer Bekliyoruz Genede Büyük Transfer Yapmasanda Kötü Oynasanda Bizi Mutlu Etmesende Sen Bizim Canımız Kanımızsın Sivasspor
|
allahtan bi aksilik çıkmaz inşallah çok kaliteli birisi milli maçta izlemiştim hadi hayırlı olsun
|
ya arkadaşlar bu transferde bir son dakika gelişmesi varmı.takip edemiyorum.
|
ZE KALENGA SİVAS TA
Ze Kalenga bugün resmen yiğido oldu saat:15 00 da imzayı atan angolalı futbolcu kampa katıldı
kaynak:sportal son dakika |
--->: ZE KALENGA SİVAS TA
hayırlı olsun inş faydası çok olacak fenerin appiahı bizim de ze kalangamız olacak
|
-->: ZE KALENGA SİVAS TA
[QUOTE=TRAPER;226760]Ze Kalenga bugün resmen yiğido oldu saat:15 00 da imzayı atan angolalı futbolcu kampa katıldı[/QUOTE]
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Verdana"]Imzayi Attigina Göre Kalenga da Yigido oldu Sivasporumuza hayirli olsun .Traper Kardes güzel bir haber...[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:03. |