SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sedat Bayrak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12085)

ZALIM_58 24.03.2009 12:00

Cevap: SEDAT BAYRAK

YA İLK BAŞLARDAKİ YRUMLARA BAKTIM SİVAS SPORUN NE KADAR İYİ BİR TRANSFER YAPMIŞ OLDUGUNU ANLADIM HELAL OLSUN SEDAT BAYRAK MİLLİ TAKIMDA VE SİVASSPORDA BAŞARILAR

Del Piero 24.03.2009 12:08

[B]İnşallah milli takımıza faydalı olur.. Sakatlanmadan sağ salim sivasa geri dönersin Allah yar ve yardımcın olsun.. Sedat.[/B]

gerçek 11.04.2009 09:14

tebrıkler sedat denızlı macının en ıyılerındendın..ıbrahım dagısan ve tum la beraber....attıgın gollede takımı rahatlattın...ama sakatlanmıssın gazete ve tv ler ole yazıyor 2 hafta yok dıe :( umarım ıyıdır senı sahalarda gormek ıstıyoruz....basarılar cunku hersey sıvasım ıcın

58_babacan_58 11.04.2009 09:21

[B]HER GEÇEN GÜN YÜKSELEN PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURUYOR SEDAT BAYRAK.[/B]

bayrak*61 09.05.2009 16:36

ilk sayfadaki sedat bayragın dogum yeri yanlış yazılmıştır. Trabzon dogumlu oyuncumuz lütfen degiştirirmisiniz. forma numarası yaşını temsil edıyor gaziantepi degil. saygılar

bayrak*61 04.08.2009 16:43

sedat bayrak hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün yeni evladını.iki kızınada ALLAH saglık sıhat versin.

DaRiCi58 04.08.2009 16:50

[QUOTE=bayrak*61;515861]ilk sayfadaki sedat bayragın dogum yeri yanlış yazılmıştır. Trabzon dogumlu oyuncumuz lütfen degiştirirmisiniz. forma numarası yaşını temsil edıyor gaziantepi degil. saygılar[/QUOTE]

yohh degistirmiyoz gardas kusura bakma, sizin taraftarlar bize söverken elestirirken yerden yere vururken peki onlari degistire bilirmisin. Onlar degissin insan olsun ozaman düzeltiriz.

bayrak*61 04.08.2009 16:57

siz muhatabım degilsiniz.benim istegimle sizin dediginiz farklı şeyler .haklısınız sivas trabzon maçında sahadaydım şehirinizde trabzonlu olarak utandım.sürekli ....... ama ne oldu yenildiler.demem oki benim istegim futbolcumuzun bilgilerinin yenilenmesi bunda ne var

DaRiCi58 04.08.2009 17:07

[QUOTE=bayrak*61;542419]siz muhatabım degilsiniz.benim istegimle sizin dediginiz farklı şeyler .haklısınız sivas trabzon maçında sahadaydım şehirinizde trabzonlu olarak utandım.sürekli ....... ama ne oldu yenildiler.demem oki benim istegim futbolcumuzun bilgilerinin yenilenmesi bunda ne var[/QUOTE]

bakiyorumda basarilar dilicegine onlari takip ediyorsun iymis. Devam et takipe ama o biraz zor olur. Cumartesi size gozel bir Golbastiiii bekliyiii

bayrak*61 04.08.2009 17:12

sahadaydım ama SEDAT 27 formamla sizin tarafta oturuyodum.evet çok yakından takip ediyorum sedat bayrak hangi takımdaysa o takımın herşeyini bilirim.bu akşam canı gönülden başarılar sivas spora

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42.