![]() |
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
bu kadar çirkef bii takım olmaz yaa her lig maçında butür olaylar çıkarıyolar bunlar beşiktaş maçındada fenerbahçemizin maçındada gına geldi artıkk....
|
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
bence bu trabzonu temelli ortadan kaldırıp 3 lige düşürmek gerek.artık bu olaylar sıktı.sadece bize deil her yerde bunlar böle..
|
[B][QUOTE=ceza_tolga_rep;235189]artık dostluk falan kalmamıştır.bizim oyuncumuzu ikmse tartaklayamaz..ayrıca bazı yazılarımda siliniyor daha ağır konuşcam yoksa..[/QUOTE]
Dostluk senin, benim lafımla bitmez maçtan sonra Mecnun Başkan'ı dinlediysen dostumuzdur Trabzon demiştir onun lafı Sivasspor'da kanundur ve olay kapanmıştır... Artık bu tür yazıları yazmayın...[/B] |
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;235187][B]olaylar cıktıktan sonra senın 10 BİNLER "sivas ananı trabzon ......" diye bagırmadımı bu ne cvp vereceksın?[/B][/QUOTE]
tabiki bağırmadılar. grup halinde küfürler mutlaka olmuştur ama sivasspor futbolcuların tahrikleride bunda katkı sağladı. sivasspor taraftarıda maçtaydı ve hiçbir problem yaşanmadı onlarla bizim aramızda. ama sanırım sen anlamak istemiyorsun beni. 4 eylülüde varsa var diyecek birşeyim yok ,,, burada kimseyi savunmak içinde gelmedim sadece olayları bizzat gören biri olarak size anlatıyorum. sahaya giren insanlara o kadar çok tepki vardıki anlatamam. bunu sakın yalakalık ya da başka birşey olarak algılamayın. ama trabzona hakaret edenler oluyor onu kaldıramıyorum. ama heryerde böle kendini bilmez çıkıyor malesef. onlarıda ben sivasspor taraftarı demiyorum zaten |
[QUOTE=zeko58;235176]trabzona cok gitim cok ekmeğini yedim gercek tramzonlu beyle olamaz ben be terbiyesiz sözü ve küstahlıgı tramzonluya mal etmiyorum onlar trabzonlu olamaz[/QUOTE]Üstat [url]www.kalearkasi.net[/url] isimle üye oluyorsun buyur gel beklerim seni çünkü gerçekleri yazıyorsun ama burda fener giysisi giymiş sivaslılar ilk önce o formaları çıkarsınlar sonra yazacaklarını yazsınlar biz asla savaştan yana degiliz sahaya girende bizler degiliz girenler sadece kendi insiyatiflerini kullandılar yanlış yaptılar amma velakin sivaslı bazı futbolcuların yaptıklarını sahada da gördük televizyonda da buna mükamil hala savaş istiyorsanız savaşırız ama bize bir adım gelirseniz biz ise 100 adım geliriz
|
--->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=yigiter187;235190]tamam abi..biz de onlara aynısı yapalım..hatta daha kötüsünü yapalım ki anlasınlar ne olduğumuzu...ancak şunu şunu kazanacağız böyle yaparak de..ben de geliyom dövmeye..[/QUOTE]
[B]TAMAM YİGİTERİM BİŞEY YAPMIYALIM AMA EZİLEN HEP BİZMİ OLACAGIZ. HE ABİ BİZ OLACAGIZ DE SÖZ AGZIMI ZCIPDA BİR TANE BİLE KÖTÜ TEZAVRAT YAPMAYACAGIM[/B] |
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=TRABZON_ÇILGIN;235198]Üstat [url]www.kalearkasi.net[/url] isimle üye oluyorsun buyur gel beklerim seni çünkü gerçekleri yazıyorsun ama burda fener giysisi giymiş sivaslılar ilk önce o formaları çıkarsınlar sonra yazacaklarını yazsınlar biz asla savaştan yana degiliz sahaya girende bizler degiliz girenler sadece kendi insiyatiflerini kullandılar yanlış yaptılar amma velakin sivaslı bazı futbolcuların yaptıklarını sahada da gördük televizyonda da buna mükamil hala savaş istiyorsanız savaşırız ama bize bir adım gelirseniz biz ise 100 adım geliriz[/QUOTE]
Savaş yok arkadaşım o olay orada yaşandı ve bitti... Artık karar federasyonun iki kulüpten de çıktı iş, bu zamana kadar aramızda herhangi bir problem yoktu bundan sonra bu olaylar yaşanmamış gibi devam edecek...[/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][B]siwasspor için umarım en hayırLısı oLur.trabzonLu seyirciLerin yaptıkLarı terbiyesizLiktir.gerek cezayıda aLacakLar zaten.[/B][/FONT]
|
[QUOTE=musab58;235196][B]
Dostluk senin, benim lafımla bitmez maçtan sonra Mecnun Başkan'ı dinlediysen dostumuzdur Trabzon demiştir onun lafı Sivasspor'da kanundur ve olay kapanmıştır... Artık bu tür yazıları yazmayın...[/B][/QUOTE] kanun kanunda kardeşim dayak yiyelim,oyuncumuz tartaklansın ve 20 dakka sivasa ana bacı dümdüz küfür edilsin sonrada kardeşimiz denilsin.tamam kama kardeşlik böle olmaz... |
bak kardeş biz ne şiddetten ne kavgadan yanayız.biz sviassporluyuz sivasspor forması giymiş sivassporluyuz ..!!!!!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:56. |