![]() |
--->: KARAR AÇIKLANDI!!!
Meclise gidenlerin kendinden başkasını düşüneceğini sanmıyorum.Onların birçoğu el kaldırıp indirmeye gitti.Sivas ve sivasspor onların umrunda bile değil.Sevelim sevmeyelim biz Abdullatif şeneri çooook arayacağız arkadaşlar.
|
--->: Ve karar açıklandı!
ARKADAŞLAR SAKİN OLUN!!!!!!
BİZE CEZAYI TRABZONUN ZATEN HÜKMEN MAĞLUP OLMASI İÇİN ORTAM SAĞLAMAK AMACIYLA VERİLMİŞTİR ZATEN MAÇ BİZİM OLUNCA BİZE FEDERASYONDAN CEZAMIZ KADAR PARA GELECEKTİR YANİ BİZİM ZARARIMIZ YOK.. BURDAKİ MAKSAT TRABZONA BAK SİVASIDA CEZALANDIRDIK DEMEK İÇİN YAPILIYOR SAKİN OLUN 3 PUAN BİZİMMM EN BÜYÜK SİVASSPOR |
ben bu lazları sevmem derdimde millet neden diye sorardı. ne rizeyi ne ts yi hiç sevmiyorum. bi sevdiğim samsun var.:) o da bozulmaz inş.
|
DEMEKKİ DAYAK ATAN KARLI ÇIKIYOR BU İŞLERDEN,HAK DAYAK ATANDAN YANA VAY BEEEE.250 BİN YTL KEFEN PARASI OLSUN TRABZON SPORA.AYIP DIR YAAAA.....
|
--->: Ve karar açıklandı!
[QUOTE=crzzzy22;239002]ARKADAŞLAR SAKİN OLUN!!!!!!
BİZE CEZAYI TRABZONUN ZATEN HÜKMEN MAĞLUP OLMASI İÇİN ORTAM SAĞLAMAK AMACIYLA VERİLMİŞTİR ZATEN MAÇ BİZİM OLUNCA BİZE FEDERASYONDAN CEZAMIZ KADAR PARA GELECEKTİR YANİ BİZİM ZARARIMIZ YOK.. BURDAKİ MAKSAT TRABZONA BAK SİVASIDA CEZALANDIRDIK DEMEK İÇİN YAPILIYOR SAKİN OLUN 3 PUAN BİZİMMM EN BÜYÜK SİVASSPOR[/QUOTE] aç tavuk rüyasında kendini tahıl ambarında görürmüş.... ver kardeş bir teselli de sen ver!.... |
SİZLERİ KARDEŞ KLUP DİYE SEVDİK 1967 DEN BU YANA.40 NIZDAN SONRA SİZİ TENEŞİR PAKLASIN.
|
-->: KARAR AÇIKLANDI!!!
sahaya inip dayak atan haklı oluyor ise trabzonda sivasa gelince biz de sahaya iner bizde dayak atarız sonra cezayı ts alır
|
karadeniz adaleti yuh olsun onlara
|
Zavvallı Türk Futbolu'
Ülke futbolunu bu şekilde verilen haksız kararlarla mı ileriye götüreceğiz. Karara sağduyulu bakmaya çalışıyorum. Bir mantıklı açıklaması vardır elbet diyorum. Ama yok. Tamam Trabzon 5 maç cezayı haketti. Bunun mantıklı açıklaması var. (sahaya seyirci girdi) Üç Futbolcumuza 1 maç oynamama cezası verildi. Bunun da mantıklı açıklaması var. (Centilmenlik dışı davranış) Peki 250.000 Ytl cezanın mantıklı açıklaması......? (sakın şirin görünme, diyet ödeme olmasın) |
iyide bize neden para cezası verdiler onu anlamadım..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:11. |