![]() |
--->: F.BAHCE:1 SİVASSPOR:0
çok güzeldi maç ya çekişmeli maç dediğin böle olur neyse ii oynadık bide orası var
|
-->: F.BAHCE:1 SİVASSPOR:0
mehmetin son vuruşlarda ne kadar eksik olduğunu herkes gördü..çok geliştirmesi lazım kendini...ama sivas mükemmel oynadı..daha doğrusu maç süper lig mücadelesinin hakkını veri..
|
[B]maaalesef maçı 1-0 kaybettik.
iki topumuz direkten döndü, fener çok şanslıydı bugün...[/B] |
ben SİVASPOR'un oyunundan çok gurur duydum gerçekten arika bir futbol sergiledik ama şans faktçrü bizden değil ne yazık ki ama bu futbol çok ses getirir.ilerileyen haftalarda bu futbolu devam attiririz inşallah.bekle bizi ilk 5 SİVASSPOR geliyor
|
Direkte patlayan toplarımız gol olsaydı şimdi sevinen taraf biz olacaktık.FB karambolden bir gol bulup maçın üstüne yattı adeta.Oynanan oyun mükemmeldi, biraz daha dikkatli olup iyi çalışmayla bu takım ligin flaş takımı olur.Başarılar.
|
BİZBU TAKIMLA GURUR DUYUYORUZ.TEMENNİMİZ BÜTÜN MAÇLARDA BÖYLE ÜST DÜZEY FUTBO OYNAMASIDIR.
|
bence diallo bu takımda mutalaka görev almalıdır.ama abdurrahimle muratı kesmekde biraz zor açıkcası.......
|
***ANADOLU'NUN YENİ KRAL'INI SELAMLIYORUM.TEK BÜYÜK VAR O'DA SİVASSPOR ****
***ARKADAŞLAR HER KOŞULDA BU TAIKMA SAHİP ÇIKIP,DESTEKLEMELİYİZ.*** |
[B]MACA BAKAMAYANLAR ICIN:
PAZARTESI TSI 20:30 da TRT 3 FENERBAHCE - SIVASSPOR MACINI GÖSTERECEK[/B] |
[B]Sivasspor çok iyi oynadı ancak özellikle sağ kanat hiç yoktu... Ne defansta ne ofansta... Bu mücadele ilerisi için umut verdi biz çoğu takımdan iyiyiz...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20. |