![]() |
--->: macın yıldızı sizce kim?
bence dün muhammed ali kurtuluş attıgı gollerle takımı ateşledi mehmet yıldız mükemmeldi skoru belirlerdi.murat sözgelmez yine harikaydı.yani kısacası dün takım olarak büyük bir performans ortaya koyduk ve sahadan 3-2 galip ayrıldık.takımdaki ruhu herkese bir kez daha kanıtlams olduk.
|
-->: macın yıldızı sizce kim?
maçın yıldızı bence baliliyidi...
-1.golün asisti... -2.golde fulu kazandırdı.. -3.golün asisti.. |
bütün takım iyiyidiama mehmet yıldız diyorum
|
[B]Hayrettin,
Balili, Muhammed Ali Kurtuluş, Mehmet Yıldız,[/B] |
abiki mehmet yıldızdı ama öbür 10 oyunucumuzuda unutmayalım arkadaşlar
|
muhammet alı kurtuluş ben ce ya bızı kurtaran oo ama mehmet yıldız atı galıbıyet golumuzu
|
galibiyetle iş bitmiyor yapmayın böyle maçı 2- 0 kaybede bilirdik ama takım ruhuyla 3-2 kazanmasını bildik bence maçın yıldızı ikinci yarıdaki yigidolardı... 3-2 maç çevirmek hele bide bursa gibi bir takımdan o zorlu üç puanı almak sadece bizim gibi yigitlere yigidolara yakışır...seni seviyoruz yigidom
__________________ ALEME KARŞIYIZ ALLAHA ŞÜKÜR SİVASLIYIZ....(((herkez msn nickine bunu yazarsa sewinirim))) |
arkadaslar bence bu macın yıldızıda muhammed çok güzel maç çıkardı.
|
Bence bu macın yıldızını değil yıldızlarını secmeliyiz bana göre yıldızlardan birisi eski kaptan muhammet,diğeri ise yeni kaptan mehmet yıldız bence bu macın iki yıldızı vardı
|
[B]Takım olarak cok iyiydik ama MEhmet Yıldız bi cıkıs yakaladı bu cıkısa dewam edıyor...![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |