![]() |
[size=6][color=blue][b]helal olsun, sana ayrıca tesekkür ederim efsanem :wink: :wink: :wink: [/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]helal olsun, sana ayrıca tesekkür ederim efsanem :wink: :wink: :wink: [/b][/color][/size][/quote][b]
abi ben naaptım ki ya.....teşekkür bizdennnn....[/b] |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]efsanem seni unuturmuyum ama o anda birkac isim yazayım dedim atlamısım seni... :evil: :evil: ahhhh kafam ahhhh. canım benim dalginligima geldi galiba 3 kere okudum kimseyi unutmayayım diye.... :oops: :oops: :oops: onur ins nargilenin devamı gelecek :wink: :wink: [/b][/color][/size][/quote][b]TABİ GELECEK GARDAŞ NARGİLEDE Kİ MUHABBET UNUTULURMU SAATLER SU GİBİ AKIP GİDİYOR...
DİP NOT:BİZİM EFSANE ÇOK KIZDI BENİ NASIL UNUTUR DİYE..[/b] |
[size=6][color=blue][b]yok gardas unutamayacagım
isimlerin basında geliyor kendisi... ama dalgınlık diyelim walla gecenin bir yarısında yazdım msjı... eee nargileyi unutmak ne mumkun elbeteki gelecem ins :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]yok gardas unutamayacagım
isimlerin basında geliyor kendisi... ama dalgınlık diyelim walla gecenin bir yarısında yazdım msjı... eee nargileyi unutmak ne mumkun elbeteki gelecem ins :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote][b]GÜNAY DA FENA NARGİLE İÇİYOR HAA BÖLE MUHABBETİ BOL [/b] |
[size=6][color=blue][b]nargile muhabbetle, muhabbet sizinle güzel gardas...[/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]nargile muhabbetle, muhabbet sizinle güzel gardas...[/b][/color][/size][/quote][b]BABA SENDE OLACAN Kİ MUHABEETİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMAYAK HERKESLE GİTMİYOR NARGİLE [/b]
|
[b]
Etli ekmek kokusu taa buralara geldi bende acıktım en kısa zamanda gelicem benide bekleyin 1967 TARAFTARLAR DERNEĞİ üyelerine duyrulur..Hepinize kucak dolusu sevgiler OLİMPİYATTA BEKLİYORUZ ORDAYIZ ÇOGALARAK GELİYORUZ...... İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/b] |
[quote=serrkann58][b]
Etli ekmek kokusu taa buralara geldi bende acıktım en kısa zamanda gelicem benide bekleyin 1967 TARAFTARLAR DERNEĞİ üyelerine duyrulur..Hepinize kucak dolusu sevgiler OLİMPİYATTA BEKLİYORUZ ORDAYIZ ÇOGALARAK GELİYORUZ...... İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/b][/quote] [size=6][i]Gardaş etliekmek ne demek yav...Sana en kralını yediririz etliekmeğin...Valla Olimpiyara etliekmek getiririz ama soğuk olur...[/i][/size] |
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56. |