SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GALİBİYETİMİZ TARAFTARA .. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13227)

puar 02.10.2007 07:29

--->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..

iddaa ediyorum bu taraftarla sivasta yenilmeyiz.

sampiyon_yigit 02.10.2007 11:08

abim mactan bu kadar bahsediyorsunuz nerde videolar cekin ya bizde bu taraftar coskusunu izleyelim gorelim biraz ben gurbetteyim gidemiyorum gidebilsem her hafta bi mac kacirmazdim lutfen her mactan goruntuleyin su maclari stadi...

yiğidomustafa 02.10.2007 12:16

Bursaspor'u 3-2 yenen Sivasspor'da futbolcular galibiyeti maçı izlemeye gelen yaklaşık 15 bin taraftara armağan etti. Takım kaptanı ve maçın galibiyet golünü atan Mehmet Yıldız, kötü başladıkları maçı iyi bitirdiklerini söyledi.

Özellikle ilk yarı kötü oynadıklarını belirten Mehmet Yıldız, "Devre arasında arkadaşlarımızla konuştuk. İkinci yarı daha iyi oynadık ve maçı çevirmesini bildik. Galibiyeti bizi izlemeye gelen taraftara armağan ediyoruz" diye konuştu. İlk yarıdaki Sivas'ın kendileri olmadığını belirten Sedat Bayrak da "İkinci yarıda sahada bambaşka bir Sivas vardı. Bizi izlemeye gelen taraftara teşekkür ediyoruz." dedi.
YAKIŞIR SİVASIMA:)

_bling_lady- 02.10.2007 21:14

[B]ja inanilmaz bi macti!!
eger sivasi taraftarlar hep böyle desteklerse sirtimiz yere gelmez :)[/B]

sarkislali 02.10.2007 22:21

Tüm stadyumlor bosken bizim kinin dolu olmasi bana cok gurur verdi. Almanya´da oldugum icin henüz Sivasspor´u canli göremedim. Insallah bu yil Avrupa mesaisine basladiginda görecegim ömrüm yeterse.

1967DERNEK_EMRE 02.10.2007 22:33

[QUOTE=puar;255808]2 0 dan sonra sivas gol gol sesleri radyoda resmen kulaklarımızı kazıdı gerçektende macı 12 adam kazandırdı gördükki seyirci oldumu sivassporumuz ne olursa olsun kazanıyor.[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]EEEEE ORHAN ABİ ARTIK BİZİM MARATON DA OLMAMIZ FARK EDİLDİ BÜTÜN MARATONU 90 DAKİKA OTUTTURMADIK BUNDAN SONRA DA BÖYLE DEVAM EDECEK!!!
BU ANKARAGÜCÜ MAÇINDA DA BÖYLE OLACAK![/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]

emresengul58 02.10.2007 23:08

-->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..

taraftarımıza ve özellikler futbolcularımıza helal olsun..EN BÜYÜK SİVASSPOR

muhsin koçak 03.10.2007 00:09

gerçektende uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir maçtı takımıyla taraftarıyla muhteşem bir sivas vardı o gün,ama bursanın da hakkını teslim eymeyi unutmayalım!!!

muhsin koçak 03.10.2007 00:32

ACELE KİRALIK 40 BİN KİŞİLİK STAT ARANMAKTADIR!!!! MÜRACAAT:YİĞİDOLAR

Army 05.10.2007 16:09

--->: Şaka Gibi!

[QUOTE=FatihCan;256200][COLOR="Red"][B]eğer bunlar bursalılar tarafından söyleniyorsa gerçektende dün taraftar müthişti anlamına geliyor :)

hep destek tam destek

övünmekte çok haklıyız sapına kadar sivaslıyız..[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]evet bursalı taraftarlar sölüyorlar[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:45.