![]() |
--->: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
çok şükür çok şükür bu laflarıda duyacağımız ve edeceğimiz günleride gördük, öürsemde gam yemem
hep yukarılara oynayan takım olacağız, 4. büyük olacağız demem boşuna değil, bir kaç yıl sonra 3. büyük olacağız diyorum 2 yıldır burada, zaman kim haklı kim haksız gösterecek, kötü örnek örnek olmamalı, bırakın eskinin şaşalı takımlarını siz geleceğin yıldızına 3 yıldızına bakın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE, NE MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE |
-->: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
insan ,içinden neden oomasın diyor bu sene zor ama önümüzdeki yıllarda olabilir bir hedef..
|
-->: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
[B]Uzun vadeli bir hedef inşaallah gerçekleşir ve Anadolu ihtilalini herkes görür...[/B]
|
[B]henüz erken ama şampiyonluk olmayaack iş değil
bu yıl uefa ya gidebilirsek seneye kazanacağımız maçların bize getirisi olacaktır bu sefer inanıyorum zengin işadamları bize gerekli yardımıda yaparlar[/B] |
[QUOTE=abircan;262026]çok şükür çok şükür bu laflarıda duyacağımız ve edeceğimiz günleride gördük, öürsemde gam yemem
hep yukarılara oynayan takım olacağız, 4. büyük olacağız demem boşuna değil, bir kaç yıl sonra 3. büyük olacağız diyorum 2 yıldır burada, zaman kim haklı kim haksız gösterecek, kötü örnek örnek olmamalı, bırakın eskinin şaşalı takımlarını siz geleceğin yıldızına 3 yıldızına bakın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE, NE MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE[/QUOTE] Başkanımıza, Sivasımıza, Sivassporumuza inanıyoruz; kendimize güveniyoruz; ayaklarımız yere sağlam basıyor; haddimizi biliyoruz ve diyoruz ki biz bir avuç da olsak bir milyon da olsak Yiğidoyuz, inançlıyız; elbet bir gün şampiyon olacağız! Yiğidolar sadece inanın ve inanmanın gereği neyse onu yerine getirin! Gerisi Allah'ın izniyle gelecektir. |
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH ŞAMPİYONDA OLURUZ..
|
[B]bence sampiyonlukdan söz edmek icin cok erken.gecen sezon ilk yari manisa üst siralardayi ama sezonun sonunda 2.lige düsme tehlikesi yasadi, insallah biz öyle bisiy yasamayiz.
ama biz yigidolarimiza güveniyoruz.erken bi sampiyonluk neden olmasinki!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:14. |