![]() |
[QUOTE=Yigido_War]Ya Valla Maça Gitme şevkim Kirildi.arkadaşlar Bundan Sonra Bu Kulube Yardim Etmeyenler Yiğidoyum Diye Dolaşmasin.sivasli Para Babalari Ona Buna Para Dağitirken Sivas A ,derneklere Niye Yardim Etmiyorlar
Zoruma Gidiyor.....................................[/QUOTE] [b]Bunlar neki oooo..Biz ne zorluklar ile uğraşıyoruz... DESTEK OLMASINLAR AMA KÖSTEKDE OLMASINLAR...[/b] |
[QUOTE=KEREM_58_34]hele abi siz gelin istanbula malatyalıları GASP edip dönüş parasını öyle buluruz...[/QUOTE]
[b]ULA KEREM SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH'TA SENİ GÜLDÜRSÜN..:D ...[/b] |
[QUOTE=Yigido_War]Ya Valla Maça Gitme şevkim Kirildi.arkadaşlar Bundan Sonra Bu Kulube Yardim Etmeyenler Yiğidoyum Diye Dolaşmasin.sivasli Para Babalari Ona Buna Para Dağitirken Sivas A ,derneklere Niye Yardim Etmiyorlar
Zoruma Gidiyor.....................................[/QUOTE] [b]WALLAHİ ÇARI BİZ GİDEMİYOZ KINA YAKSINLAR...AMA HERKES GÖRECEK HAFTAYA ANTEP VE BİR SONRA Kİ HAFTA SAMSUN MAÇLARINDA HERKES GÖRECEK TARAFTARI..İŞ Kİ BURALARA GİTMEK..[/b] |
Gardas Iki Hafta Pespese Is Size Düsecek... Iyi Enerji Toplayin Haaaa :d
|
Zoruma Gidiyor.....................................[/QUOTE] [color=blue]GARDAŞ SEN MAÇA GİT...[/color] |
[b]TAKIM 2 HAFTA DEPLASMANDA BİZ TARAFTARLAR OLARAK ALLAH'IN İZNİYLE ADANA'YA VE SAMSUNA TAKIMI DSTEKLEMEYE GİDECEZ.İSTANBUL'A HERKES GİDER...BİZ ZOR DEPLASMANLARIN TARAFTARIYIZ..[/b]
|
Istanbulada Geleceksiniz Gardas... Daha En Az Bir Mac Burada... Belki Daha Fazla Bile Olabilir...
|
Helal Olsun Sizlere
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]TAKIM 2 HAFTA DEPLASMANDA BİZ TARAFTARLAR OLARAK ALLAH'IN İZNİYLE ADANA'YA VE SAMSUNA TAKIMI DSTEKLEMEYE GİDECEZ.İSTANBUL'A HERKES GİDER...BİZ ZOR DEPLASMANLARIN TARAFTARIYIZ..[/b][/QUOTE]
olmaz abi siz yine gelin istanbula biliyorum istanbula gelmek pahalı oluyoo herşey dışarıdan güzeldir ama içindeki olayları az çok tahmin ediyom ben gelemiom sivasa bari siz gelin eğer burdaki dernek giderse maçlara onlarla belki gelirim.... |
Gonuller Bir Olsun Yeter
1967 Taraftar Derneginin Maca Gelememesi Bizi Gercekten Cok Uzdu Ama Malum Bazi Sorunlar Sikintilar Yuzunden Aramizda Degiller Tabiki Kalpleri Hep Bizimle Bizde Sivastaki Tumdegerli Insanlarin Kalpleriyle Beraber Maca Gidecez Ve Allah In Izniyle Maci Alacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:59. |