![]() |
--->: "ASLANIM SIVASLILAR"
[B][COLOR="Red"]bız aglarız kardesım sehıtler adına [/COLOR][/B]
|
ben sivas şarkışlalı olarak memleketimle ve bu güzel insanıyla gurur duyuyorum.helal olsun bizlere yakışır hareketler bunlar saygılar sunarım.
pendik ten selocann 58 |
büyüka'ya saygılar ve sevgiler bu tablo karşısında kim duygulanmaz ATAM SEN RAHAT UYU BU VATANI BİZLERE EMANET ETTİN EN İYİ ŞEKİLDE MÜDAFA EDİLECEKTİR VE KORUNACAKTIR
|
-->: "ASLANIM SIVASLILAR"
[B]Biz bize yakışanı yaptık.........[/B]
|
helal olsun bize lig tv de macı izlerken cok duygulandım bu görüntülere bülent hoca agladı bende agladım.Dünyaya birkez daha gösterdik TÜRKÜN GÜCÜNÜ.....
|
bu yiğidolar her konuda böyledir bunu tüm dünya görsün
|
Gercekden gurur oksayıcı goruntulerdı. ßize bu goruntulerı gosterdıgı ıcın sıvasspor yonetımi. futbolcu ve taraftarlarına ve de tum sıvaslılardan allah razı olsun dıyorum. Her sey gonlumuzce olsun dıyor, saglık,mutluluk dılıorum.Kansız ve dostca gunler dılıyorum İstanßuL umranıye den sevgiler.
|
[B]ja bu futbol macidegil baska bisiydi. maci izlerken tün aile gözyaslarina boguldu.allahima coooooooook tesekür ediyorum sivasli olarak dünyaya geldigim icin:D:D:D:D[/B]
|
BENDE GORUNTULERI IZLEDIGIMDE COK DUYGULANDIM HELAL OLSUN ABILERIME AMCALARIMA KARDESLERIME BACILARIMA:HARIKA BIRDUYGUYU O ANN YASAMISLAR:BESIKTAS MACINDAKI SPIKERDE SALLIYOR ÖMRU HAYATIMDA COK MAC ANLATTIM BOYLE SEYIRCI BOYLE COSKU GORMEDIM DIYE;OAN TEL NOSU YOKTU STARTVNIN;AYIP BE DIYECEKTIM SIVASIN SEYIRCISININ YANINDA SIFIR KALMIS BU GORUNTULER DIYECEKTIMM.
|
yav arkadaşlar ben o gün maçtaydım ve o atmosferi canlı yaşadım,ama maç görüntülerini hiç bir kanalda izlemek nasip olmadı,elinde bu maçla ilgili görüntüsü olanlar veya linkleri bilenler varsa burada bizlerle paylaşırlarsa çok sevinirim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |