SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13862)

XXCakir58 04.11.2007 01:27

-->: Sinan Engin: Ligden çekiliyoruz

bence sacmalamis cünkü Paf takim la cikmaz o reklam olsun diye söylemistir

Ss--58--Ss 04.11.2007 01:47

--->: Madem Öyle Bizde Paf Takımla Cıkalım.

tamam paf takımla cıkacaksanız maca cok güzel olur fark atmış oluruz.:D

TracyMcGrady58 04.11.2007 02:07

-->: Madem Öyle Bizde Paf Takımla Cıkalım.

yaw kim cikarsa ciksin bizi ilgilendirmez, ezip gececeyiz bjk yi

TracyMcGrady58 04.11.2007 02:12

Ya yarin birgün ne dediklerinin farkina varacaklar, anaaa ben ne demisim diyecekler ve bir basin aciklamasi ile maci sakin bir kafayla degerlendirip gelecek maca bakacaklar. Derbilerden sonra hep böyle zaten, macin ardindan sonra tansiyon cikmis millet ne dedigini bilmiyor

sivaslıavukat 04.11.2007 02:22

-->: Madem Öyle Bizde Paf Takımla Cıkalım.

Cesaret edemezler böyle bir tepkiye , geçen sene kayseri erciyesin elinden kupasını zorla alırken sahaya paf takımı ile çıkmadılar sonuçta.

58_sivas_1987 04.11.2007 02:31

arkadaşlar bence sinan engin biraz saçmalıyor öyle bişey olmaz

blacksky 04.11.2007 04:21

--->: -->: Sinan Engin: Ligden çekiliyoruz

[QUOTE=emresengul58;269206]beşiktaş lı olanlar..ilk olarak burası sivasspor forumu bırakın bjk yi savunmayı...sonrada bu kardeşimin sorularına cevap verin..ondan sonra hak arayın[/QUOTE]

Burasi fenerbahce forumuda olmasa gerek siz neden fenerli agziyla konusuyorsunuz? bize ne herkes ne yaparsa yapsin..bjk bize karsi paf takimla cikarsa, bizim icin daha iyi, daha kolay yeneriz,as takimla cikarsa da bizim icin yine iyi takimimiz daha iyi motive olabilir...ben bjk nin bizim macta hakemi baski altina almaya calistigini falan sanmiyorum oyle bir gucleri olsa daha once kullanirlardi adamlar attiklari nizami golleri bile saydiramiyorlar...once kasimpasayi yenelim sonrasini bekleyip gorelim neler oluyor...

sinan-58 04.11.2007 08:34

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe derbisi sonrasında açtı ağzını, yumdu gözünü... 'Sivas karşılaşmasına PAF'la çıkacağız. Arzuman hakemliği bıraksın, taraftar maça gelmesin'
4.11.2007

‘Keçeci de bıraksın’
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrasında fırtına koptu... Maçın 90+5. dakikasında Higuain’in attığı golün sayılmaması, Siyah-Beyazlılar’ı çıldırttı. Evinde yöneticiler ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da bulunduğu bir toplantı düzenleyen Başkan, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Demirören’in olay yaratacak sözleri: Affan Keçeci ‘Beşiktaş’ı temsil edeceğim’ diyerek Federasyon’a girdi. Anladık ki Federasyon’da bir varlığı yok. İstifa etmesini istiyoruz. Ayrıca İsmet Arzuman’ın da hakemliği bırakmasını bekliyoruz. Türkiye’de iki takım yaratmaya çalışıyorlar, izin vermeyiz, Beşiktaş büyüktür...”

‘Türkiye Beşiktaş’sız olmaz’
“Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize, oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor maçına PAF Takım’la çıkacağız. Taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum, sakın maça gelmeyin... Sponsorlarımız eğer bu yüzden bizi bırakacaksa, bıraksın... Önemli değil... Türkiye Beşiktaş’sız, Beşiktaş Türkiye’siz yapamaz... Eğer İsmet Arzuman bırakmazsa, Affan Keçeci bırakmazsa PAF Takım’la maçlarımıza çıkmaya devam edeceğiz. Türkiye’de zaten şampiyonlukta iki rakibimiz var, iki derbide de hakemler tarafından katledildik.”

alıntı: fanatik

liseli 04.11.2007 08:35

Edebiyat yapıyorlar Beşiktaş paf takımla çıkıyor diye bizim paf takımla çıkmamız sadece saçmalık olur...

sinan-58 04.11.2007 08:36

eğer taraftarları maça gelmiyecekse biletleri bizim taraftarlara versinler bu arada beşiktaşa burdan bir uyarı bizim maça paf takımla çıkmayın tarıhı fark atarız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:23.