SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   AYILAR... DAYILAR...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14065)

1967DERNEK_EMRE 12.11.2007 17:01

--->: AYILAR... DAYILAR...!

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]BEN STATTAYDIM AMA BİZE KARŞI BİR TEZAHÜRAT DUYMADIM EĞER YAPTILARSA ONLARIN KUYRUK ACILARINDAN.İNÖNÜ FATİHİNİ ÇEKEMİYORLAR.AYAKTA ALKIŞLAMAYI DA BİLİYORLAR AMA YANİ ÖZÜRLERİ KABAHATLERİNDEN BÜYÜK.BİZ TEZAHÜRATIMIZDA DA BELİRTTİK.ORASI 4 EYLÜL ORDAN ÇIKIŞ YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!
İNÖNÜ FATİHİ SİVASSPOR......[/B][/CENTER][/COLOR][/FONT]

NAUGHTYBOY58 12.11.2007 17:02

-->: AYILAR... DAYILAR...!

[B]Adam Öldüren Sizsiniz Aranızda Ne Arasak ßulabileceğimiz ßi qrupta Sizsiniz(Esrar Hap Eroin Alkol vs vs...) Kİm Ayı Kim Dayı ;)[/B]

yigidomustafa58 12.11.2007 17:22

[B]süpersin abi mükemmel olmuş :D:D[/B]

alpingen 12.11.2007 17:30

terbiyesizler..insanların kültürleriyle aile ve çevre gelenekleriyle uğraşacaklarına kendi önlerini temizlesinler..
cinayet,hakaret,rezillik hep onlarda!!yani eskilerin dediği gibi!!!ayı dediniz bize nasıl ....size..
çarşı ona buna karşı!!ensonunda dokuzada karşı..-D

savas58 12.11.2007 17:50

bende sivasliyım sivasli oldum icinde gurur duyyorum 30 yaşindayım 7 senedir istanbulda yaşiyorum sivasın bütün istanbuldaki maclarına gidiyorum kücüklümden beride beşiktaşi tutuyorum yanı beşiktaşlılık kanımıza işlemiş bu saatten sonrada bırakaman o tezahuratı bende duydum cok zoruma gitti ama burda bazı arkadaşlar bütün bjk lire küfür etmişler cogununda birinci takımı fb gs dir adım gibide emınım bütün beşiktaşlılara mal etmeyın sivasliların nasıl bır ınsan olduklarını herkez biliyor.

musty_58 12.11.2007 18:11

Çok güzel açıklamışsın olayı kardeş ağzına yüreğine klavyene sağlık ;):)

edebiyatisyen 12.11.2007 18:44

köpek gibi alkışlamadıgınızı söyleyin

HALIL 12.11.2007 18:45

-->: AYILAR... DAYILAR...!

abi be yazilarina hastayim yaa :D;)

MeD_Turc 12.11.2007 19:01

varolasig dayi eceee yazi olmus ,amma bu yaziyi 8esiktas lilar anlamaz,medyada bir kac gurub 8esiktas taraftari dunyada nam saldi diye bunlari gaza getirdi ,bunlarda birseyler yaptigini zannediyor, SIVASSPOR TARAFTARI tarihin hicbir bolumunde kendi takimina kufretmemis, kendi takimini milyonlarin onunde kucuk dusurmemis, ve hicbir zamanda havalara girmemistir, bugun lider sivassporun taraftari olarak hic bir zaman biz sampiyonuz dememistir!!! buyuk lokma yer buyuk laf konusmayiz, olurya sivasspor gibi bir takim cikar kendi evimizde bizi kepaze eder biz bunlari dusunurz, olurya muhammet ali gibi biri cikar ''ben vurayim topa sen git sevin'' der(gol atacagindan o kadar eminki) bizi rezil eder mantigiyla biz haddimizi biliriz , haaa lig bitincede sampiyonuz diyeee sivasi yikarizzzzzzzzzzzzzz

_DeReBeYi_ 12.11.2007 19:07

-->: --->: AYILAR... DAYILAR...!

[QUOTE=edebiyatisyen;273550]köpek gibi alkışlamadıgınızı söyleyin[/QUOTE]

:)))))))))))
[COLOR="Red"][B][I]Kendi takiminida it gibi azarladi[/I][/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35.