![]() |
--->: Servet'in İlginç Dileği
ya servetcigim sivassporda kalsaydin cok daha fazla sevinirdim
|
--->: -->: Servet'in İlginç Dileği
[QUOTE=serhatcan;334990]TAMAM tek önlibero oynayınca defansta açıklar veriyorlarda.biz o ön libero açıklarını değerlendirebilecekmiyiz. sotrun burada. çünkü bizxim ortasaha çalışkan değil. dikkat ederseniz mehmete uzun top atılıyor mehmette kuvvetiyle bişeyler yapıyor. yanii ortasahada organize pas yaparak hücum edemiyoruz.. ortasahamız çok tembell çok.[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Bence bizim orta saha çalışkan ama üretken değil. Daha çok koşan oyunculardan kurulu bir orta sahamız var. Orta sahada organize olamamazın sebebi de bu bence. Buna rağmen Musa gibi sürpriz bir gol ayağı sayesinde forvetlerin arkasını tamamlayabiliyoruz. [/COLOR][/B] |
[B]Ilk devre gs macı oncesı acılmıs bı konu ıdı ınsaallah ıcerdekı macta gs yı yenıp servete gunun gosterelım ...![/B]
|
servet nereli aslen bilmiyorum ama sivasın şanpiyon olmasını cani gönülden istiyorummm ama şunuda biliyorum sivasın kısmetinee bu sene 4 takımın mücadelisi kötü oldu sivas içinn bari 2 takım şampiyonluk için yarışsaydı sansımız daha yüksek olacaktııkısmet iştee biz 2 kinci olursakk ne ala galatasarayı yenersek kesin 2 . ciyizz fener g.s yi yener arkadaşlarr sivaslıları seviyorumsaygılar hürmetler ist karadeniz.m.h sinan mete
|
[B][COLOR="Indigo"]Bakalım Servet'in hangi dileği gerçekleşecek. [/COLOR][/B]:)
|
[QUOTE=altuntas58;273295]Servet elbetteki takımını savunacak ama galatasarayın şampiyon olması öyle kolay değil bizde varız öyle meydanı boş zannetmeyin daha size kök söktüreceğiz haberiniz ola arkadan kayseri geliyor bu büyütülmüşleri bu sezon ablukaya alarak neye uğradıklarını şaşırtacağız öyle her sene bedavadan şampiyon olmak yok hepinizi dize getireceğiz stadyumlarda ot yolduracağız[/QUOTE]
[B]Yorumlarina katiliyorum altuntas abi öyle her sene bedava sampiyonluk yok... Yarin cinconlar sahada ot yolduracagiz ot... [/B] |
[QUOTE=yigido Atilla;360095][B]Yorumlarina katiliyorum altuntas abi öyle her sene bedava sampiyonluk yok... Yarin cinconlar sahada ot yolduracagiz ot... [/B][/QUOTE]
ben de sizin iyi dileklerinize katılıyorum... İnşallah :) |
[B][COLOR="Indigo"]Hadi bakalım bu maçtan önce ve sonra Servet'e de gereken desteği veririz inşallah. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Servet'in ilk dileği tuttu. Bari bizde Şampiyonlar Ligi'ne gitseydik. Artık UEFA'ya kilitlenmeliyiz. [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01. |