SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Servet'in İlginç Dileği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14067)

bozkurt187 18.03.2008 14:18

--->: Servet'in İlginç Dileği

ya servetcigim sivassporda kalsaydin cok daha fazla sevinirdim

talha58 19.03.2008 12:47

--->: -->: Servet'in İlginç Dileği

[QUOTE=serhatcan;334990]TAMAM tek önlibero oynayınca defansta açıklar veriyorlarda.biz o ön libero açıklarını değerlendirebilecekmiyiz. sotrun burada. çünkü bizxim ortasaha çalışkan değil. dikkat ederseniz mehmete uzun top atılıyor mehmette kuvvetiyle bişeyler yapıyor. yanii ortasahada organize pas yaparak hücum edemiyoruz.. ortasahamız çok tembell çok.[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Bence bizim orta saha çalışkan ama üretken değil. Daha çok koşan oyunculardan kurulu bir orta sahamız var. Orta sahada organize olamamazın sebebi de bu bence. Buna rağmen Musa gibi sürpriz bir gol ayağı sayesinde forvetlerin arkasını tamamlayabiliyoruz. [/COLOR][/B]

merkez_ismail 19.03.2008 12:56

[B]Ilk devre gs macı oncesı acılmıs bı konu ıdı ınsaallah ıcerdekı macta gs yı yenıp servete gunun gosterelım ...![/B]

sinanmetehan 27.04.2008 00:05

servet nereli aslen bilmiyorum ama sivasın şanpiyon olmasını cani gönülden istiyorummm ama şunuda biliyorum sivasın kısmetinee bu sene 4 takımın mücadelisi kötü oldu sivas içinn bari 2 takım şampiyonluk için yarışsaydı sansımız daha yüksek olacaktııkısmet iştee biz 2 kinci olursakk ne ala galatasarayı yenersek kesin 2 . ciyizz fener g.s yi yener arkadaşlarr sivaslıları seviyorumsaygılar hürmetler ist karadeniz.m.h sinan mete

talha58 03.05.2008 23:51

[B][COLOR="Indigo"]Bakalım Servet'in hangi dileği gerçekleşecek. [/COLOR][/B]:)

yigido Atilla 04.05.2008 00:00

[QUOTE=altuntas58;273295]Servet elbetteki takımını savunacak ama galatasarayın şampiyon olması öyle kolay değil bizde varız öyle meydanı boş zannetmeyin daha size kök söktüreceğiz haberiniz ola arkadan kayseri geliyor bu büyütülmüşleri bu sezon ablukaya alarak neye uğradıklarını şaşırtacağız öyle her sene bedavadan şampiyon olmak yok hepinizi dize getireceğiz stadyumlarda ot yolduracağız[/QUOTE]

[B]Yorumlarina katiliyorum altuntas abi öyle her sene bedava sampiyonluk yok... Yarin cinconlar sahada ot yolduracagiz ot... [/B]

sivas_sevdamiz 04.05.2008 00:03

[QUOTE=yigido Atilla;360095][B]Yorumlarina katiliyorum altuntas abi öyle her sene bedava sampiyonluk yok... Yarin cinconlar sahada ot yolduracagiz ot... [/B][/QUOTE]

ben de sizin iyi dileklerinize katılıyorum... İnşallah :)

talha58 04.05.2008 14:55

[B][COLOR="Indigo"]Hadi bakalım bu maçtan önce ve sonra Servet'e de gereken desteği veririz inşallah. [/COLOR][/B]

talha58 08.05.2008 19:10

[B][COLOR="Indigo"]Servet'in ilk dileği tuttu. Bari bizde Şampiyonlar Ligi'ne gitseydik. Artık UEFA'ya kilitlenmeliyiz. [/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01.