![]() |
--->: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
arkadaslar Raymond Kalla gibi adammi var?
|
[B][COLOR="Indigo"]Herhalde Tunuslu Saidi de akılda kalacak. İlk maçta taraftarın sevgilisi oldu. Maçtaki röveşatası harikaydı. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Yeni yabancımız Sergio'yu takımla çıktığı ilk maçta seyretme fırsatını yakaladım. Şimdilik kapalı bir kutu olarak görüyorum. Ayağına hakim , teknik bir oyuncu olduğunu belli ediyor ama takıma sorumluluk alabilir mi orasını bilmiyorum. Uyum sorununu çözmesi uzun sürebilir. [/COLOR][/B]
|
3. ligdeyken bir boşnak gelmişti hatırlayan varmı???
ne sevinmiştik yabancı futbolcu alındı diye.... millet onu seyretmeye gitti ilk maça ama tam bir fiyasko... :) kaleye giden gol olacak topa vurup auta atmıştı :) bakın akılda kalan bir yabancı :) |
-->: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
collosimo yuda unutmuşsunuz huysuz olduğu için gönderilmişti.
|
[QUOTE=Bahattin;295134]arkadaslar Raymond Kalla gibi adammi var?[/QUOTE]
evt uzun boylu idi.defanstan top geçirmiyordu...;)... ayrıca Ricardo Dos Santos Anderson'da çok iyi bir oyuncuydu şimdi Rizespor'da oynuyor ama eski performansından daha kötü bnce...:D...;)... |
wooter anderson balili fran sergio baston ve diallo
|
[QUOTE=nuri_58;329334]evt uzun boylu idi.defanstan top geçirmiyordu...;)...
ayrıca Ricardo Dos Santos Anderson'da çok iyi bir oyuncuydu şimdi Rizespor'da oynuyor ama eski performansından daha kötü bnce...:D...;)...[/QUOTE] gerçekten çok iyi oynuyordu anderson bizde... o da wooter gibi Sivas'ın sosyal imkanlarını beğenmediği için kendi isteği ile gitti... seneye başka bir süperlig takımına gider bence... Sivas'tan ayrıldığınada pişmandır şuanda... |
-->: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
[B]8 numarası formasıyla
simon colosimo aklımda kalan en önemli yabancımız...yazık ettik adama ya..[/B] |
ya ben bu nordin wooterin neden gittigini hala anlamis degilim adam ilk macinda vestel manisaspora 3 gol atmisti sonra ne olduysa kayboldu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:14. |