![]() |
--->: sivasspor.com üyelerine özel!
[COLOR="Indigo"]arkadaşlar ne olur 35 kişiye tamamlayalım.sponsoru bulmak üzereyiz hadi biraz hızlanalım.[/COLOR]
|
[COLOR="DarkRed"][B]biz gerekli kişilere müracatımızı yaptık ama olumlu bir sonuç çıkmadı.[/B][/COLOR]
|
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]ADIM EYÜPHAN BENDE SPOR KULUBUNE GİDİYORUM YAŞİMA GÖRE NORMALDE YILDIZ TAKIMDA OYNAMAMA RAĞMEN B GENÇTE OYNUYORUM BENDE KATILMAK İSTİYORUM....
[COLOR="red"]AD:[/COLOR]EYÜPHAN [COLOR="red"]SOYAD:[/COLOR]AYDIN [COLOR="red"]YAŞ:[/COLOR]14(1993) [COLOR="red"]MEVK:[/COLOR]O.SAHA (Ö.LİBERO) [COLOR="red"]O.TAKIM:[/COLOR]ÇAKMAKSPOR [COLOR="red"]BOY:[/COLOR]1.73 [COLOR="Red"]KİLO:[/COLOR]58[/B][/FONT][/CENTER][/B] |
[COLOR="Navy"]yanınızda arkadaş getirebilirsiniz ama arkadaş getirecekler lütfen buraya belirtsinler.[/COLOR]
|
[B][COLOR="Indigo"]arkadaşlar 18-30 yaş arası kimse katılmadığı için bu sayı 22 kişiye indirildi. yani herkez yanında 1 kişi getirme hakkı vardır.[/COLOR][/B]
|
güzel bir proje tebrikler ve başarılar
|
[COLOR="Indigo"][B]arkadaşlar neden hiçbiriniz arkadaş bulamıyorsunuz bana bunu açıklayabilir misiniz?sizin halı saha maçına gelecek arkadaşınız yok mu ? işte çağırın futbol oynayalım dedik hiç kimse katılmadı.arkadaş bulun dedik arkadaşta bulamıyorsunuz.abi ne olur bi adam bulun.artık kış yakın.ileride maç yapacak hava olmayacak.bari bir maç yapalım ne olur arkadaş bulun ve getirin.ve beraber maç yapalım. [/B][/COLOR]
|
[QUOTE=sivaslıbaki;278204][B][COLOR="Indigo"]arkadaşlar 18-30 yaş arası kimse katılmadığı için bu sayı 22 kişiye indirildi. yani herkez yanında 1 kişi getirme hakkı vardır.[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Baki canım ben varım ya 18 yaş üstü. Burda yaşımı yazmıyım şimdi. Tek santfor oynuyorum ona göre.[/COLOR][/B] |
Arkadaşlar Hepinize Başarılar Ayrıca SivasSpor Gururumuzsun...
|
mevkii: defansın sağı veya ortası valla çok güzel oynayamıyorum ama futbol oynamaktan çok büyük zevk duyuyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:51. |