SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YETER.... BİRLEŞİN ARTIK... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14232)

Abdullah DuMaN 07.12.2007 09:42

-->: YETER.... BİRLEŞİN ARTIK...

NEDEN BİRLEŞMİYORSUNUZ ACABA BARİ SEBEBİNİ SÖLEYİN

ofgurleyuk78 07.12.2007 10:34

"Birlikten Kuvvet doğar" sözünü herkes bilir. Elbette bizimkiler de biliyor ama kendilerinin de bir bildiği var herhalde. Ben diyorum ki; Bildiklerinizi bir kenara koyun biraz da toplumun sesine kulak verin. Hepinizi çok seviyorum. Selam ve saygılar.

TUNA_TNK 07.12.2007 11:28

--->: YETER.... BİRLEŞİN ARTIK...

arkadaşlar bu yorum yapan kişiler bi grup kursa 4 eylül yıkılır vallahi........

merkez_ismail 07.12.2007 11:37

[QUOTE=TUNA_TNK;282281]arkadaşlar bu yorum yapan kişiler bi grup kursa 4 eylül yıkılır vallahi........[/QUOTE]

[B]olum tuna sacmalama yaa ... cogu ıstanbuldan felan dan fılandan bız burda 2 grup olarak bırlestık [COLOR="Red"]1967dernek-Merkeztayfa [/COLOR]olarak aa dıger gruplar bırlesmek ıstemıyorr kımseyı sılah zorluyla yanımıza alamayız ama gelmekm ısteyen herkese kapımız acık[/B]

Yigido58_NL 07.12.2007 13:43

Bir arkadasinda yazdigi gibi.1000-1500 kisilik gruplar olsa kimsenin sesi cikmaz birlesin birlesin diye,ama gruplarin hepsi 10ar 20ser kisilik gruplar.Yine isminiz ayri olsun macta hepiniz ayni yerde toplanin ayni tezahurati yapin yeter,macta birlik olunda gerisi onemli degil,amac ne,Sivassporumuza destek degilmi ee ne bekliyorsunuz ozaman birlesin.ben Hollandada yasiyorum takim tutmayan arkadaslar vardi onlarin hepsi Sivassporlu oldu kimisi karadenizli,kimisi egeli.Ama biz kendi iccimizde birturlu birlik olamiyoruz.
ne diyeyim hayirlisi olsun insallah birlesirsinizde Turkiye taraftar gorur.

cenk5821 07.12.2007 13:52

herkes sivassporu destekliyo zaten birlesme cok daha anlamli we mantikli olurrrr

serhankaburcuk 07.12.2007 16:16

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Birleşmek için gerekli çabalarımızı devamlı yapıyorduk ve artık sonuca ulaştık.Tribünlerin en iyi 2 grubu artık bundan sonra yan yana olacaktır.1967 ve Merkez Tayfa...Bazı kişiler ve gruplar halen birleşmemek için çaba harcıyorlar onlarada hiçbir şey demiyoruz.Kapımız herkese açıktır.Tribünde hiçbir ayrım gözetilmeyecektir.Deplasmanlarada artık beraber gidilecektir.Lütfen bundan sonra yapıcı şeyler yazalım kimseye kırıcı olmayalım.Biz aramızdan bozguncuları temizledik Bundan sonra yapan olursada el birliği ile temizlemeye devam edecğiz...

SAYGILARIMLA...[/COLOR][/FONT][/B]

nuri_58 07.12.2007 16:19

evt olsun geartık bütün gruplar birleşsin özel tribünleri riye kalanlarde kçekirdeklerini çıtlasınki im bağırıyo kim çekirdek yiyor belli olsun...:)

Del Piero 07.12.2007 16:22

[QUOTE=serhankaburcuk;282337][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Birleşmek için gerekli çabalarımızı devamlı yapıyorduk ve artık sonuca ulaştık.Tribünlerin en iyi 2 grubu artık bundan sonra yan yana olacaktır.1967 ve Merkez Tayfa...Bazı kişiler ve gruplar halen birleşmemek için çaba harcıyorlar onlarada hiçbir şey demiyoruz.Kapımız herkese açıktır.Tribünde hiçbir ayrım gözetilmeyecektir.Deplasmanlarada artık beraber gidilecektir.Lütfen bundan sonra yapıcı şeyler yazalım kimseye kırıcı olmayalım.Biz aramızdan bozguncuları temizledik Bundan sonra yapan olursada el birliği ile temizlemeye devam edecğiz...

SAYGILARIMLA...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

evet bu birleşme güzel.. ama maratyonda yer almalılar ve acilen sponsor bulmalısınız abi yoksa en son kayseri maçında olduğu gibi maratoda sadece çıt çıt çekirdek sesleri gelecek acil maratona geçmelisiniz

yigidolar06 08.12.2007 13:40

[QUOTE=bortecine;276642][COLOR="RoyalBlue"][B]Arkadaslar merhaba...
Yıllardır sivasspormuzu takip ediyorum. zaman zaman maclarınada gidİyorum. Ama sivassporumuz hak ettiği desteği hiç bir zaman bizlerden bulamamıştır.
Burdan sivasta olan tüm guruplara [COLOR="Red"]1967 DERNEĞİ MERKEZ TAYFA [/COLOR][COLOR="red"]ÇILGINLAR CÜSKKB [/COLOR]ismini unuttuğum tüm gruplar'a sesleniyorum !!! artık BİRLEŞİN.

Şampiyonluğa giderken takımımız, sizler hala birbirinizle rekabet içerisine giriyorsunuz. Bu kimseye bişey kazandırmıyor. Unutmayın'ki sivas ve sivasspor hepimizin. Bir birimize destek çıkarak herşeyin üstesinden geliriz.

[COLOR="SeaGreen"]ŞAMPİYONLUK İÇİN BİR OLMA ZAMANI YİĞİDOLAR[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]YA BİRLEŞİN YADA BİRLEŞİN DERNEK ETRAFINDA GERÇEK TARAFTAR OLUN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:33.