![]() |
-->: SİVASSPOR/ankaraspor maçi tahmin ve yorumları
ankaradaki yiğidolara büyük iş düşüyor....
emre aşık cezalı bu maçta..ankara bize hep ters gelen bir takım ama bu maçta biz ters gelecez hem de önceki maçların acısını çıkarırcasına.... |
--->: SİVASSPOR/ankaraspor maçi tahmin ve yorumlar
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][IMG]http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/ankara_spor_k.gif[/IMG]
[COLOR="RoyalBlue"]Ankaraspor:1[/COLOR] [IMG]http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/sivasspor_k.gif[/IMG] [COLOR="Red"]Sivasspor:2[/COLOR][/CENTER][/FONT][/B] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][CENTER]alemin kralı biziz[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B] |
cok zor mac olacak ama sivas alir diyorum ben
sivasspor-ankaraspor 2:1 |
-->: SİVASSPOR/ankaraspor maçi tahmin ve yorumları
bizde 1967 dernek olarak orda olacağız.
bence ankara:0 sivas:0 |
--->: -->: SİVASSPOR/ankaraspor maçi tahmin ve yor
[CENTER][B][CENTER][QUOTE=ceza_tolga_rep;279670]bizde 1967 dernek olarak orda olacağız.
bence ankara:0 sivas:0[/QUOTE] ORDA OLMANIZA KATILIYORUM AMA BEERABERLİĞE KATILMIYORUM....:D yani maçin berabere biteceğine yanliş anlaşilmasında [/CENTER][/B][/CENTER] |
sivas yener salak ankara ama ankara da bize ters geliyor ama ankara yı farklı yeneriz
|
SİVASSPORLU 2-1 ALACAK İNŞAALLAH GOLLER MEHMET YILDIZ MOHAMMED ALİ
|
[B]BU MAÇİ ALIP KENDİ SAHAMIZDA OYNANACAK DENİZLİ MAÇİNİ DÜŞÜNMEK LAZIM..[/B]
|
ankaraspor 1
sivasspor 3 bence böle biter |
Arkadaşlar bir Gençlerbirliği taraftarı olarak Ankaraspora bir kızgınlığımdan değil Kapbe bizansa karşı Sivassporumuzun desteklenmesi gerektiğinden maçta gençlerbirliği atkımla Sivasporumuz taraftarının içinde Sivassporumuzu desteklemeye geliyorum
Not=stad sincan yolundan daha ilerideki yenikentte gelecek olan dostlarımıza duyurulur |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51. |