![]() |
Bence en başta Metin Oktay gelir,onca yıllar geçmesine rağmen unutulmamış ve her konuda kendisinden övgüyle söz edilir.Tabiki diğerleride Tanju Çolak,Rıdvan Dilmen,Hakan Şükür,Bülent Korkmaz,Tugay Kerimooğlu,Nihat Kahveci, Sergen Yalçın, Fatih Tekke bunlar çok yetenekli futbolcularımız.
|
hakan şükür taçsız kral kardeşim ( ben cimbomlu degilim / istanbul yalakası hiç degilim ) herkes begendigi futbolcuyu yazıyo tuttugu takımın oyuncusunu yazmıyo lafım ortaya
|
hakan şükür sergen yalçın rıdvan dilmen
|
[COLOR="Navy"]LEFTER[/COLOR],RIDVAN DİLMEN,METİN OKTAY,TANJU ÇOLAK gibi birçok daha oyuncular var.TÜRK futbolunda en iyi futbolcu diye bişey olmamalıdır.Futbolcularımızın hepsi bizim için değerlidir.
|
Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
Yıldız bence bir tane olur O'da sadece METİN OKTAY'dır...İzleyemediğim için yaşım yetmediği için çok üzgünüm :(
|
60 larda metin oktay
70lerde cemil turan 80 lerde tanju colak 90 larda hakan sükür -not <2002 ye kadar> 2000 ler de aday cok örnek nuri sahin emre belözoglu |
[QUOTE=yagci58]60 larda metin oktay
70lerde cemil turan 80 lerde tanju colak 90 larda hakan sükür -not <2002 ye kadar> 2000 ler de aday cok örnek nuri sahin emre belözoglu[/QUOTE] [COLOR="Black"][B]Aynen katılıyorum.İlk iki tane yıldızı seyir imkanımız olmadı ama diğerlerinin seyride Bir Metin Oktay kadar olmasada güzeldi...[/B][/COLOR] |
[COLOR="Red"]ESKILERI FAZLA GÖREMEDIK FAKAT SON OTUZ YIL ICIN BENIM ADAYIM
SERGEN YALCIN...KENDINI HARCADI BASKA MESELE![/COLOR] |
Hakan Sükür bence tartismasiz
|
bencede nihat kahveci nasıl ama
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46. |