![]() |
--->: sivasspor final maçında!!!!
[COLOR="Red"]önem li değil boşwerin lig maçına bakalım...:([/COLOR]
|
ya ne demek can ları saolsun biz bukadar çırpınalım sen git makhale takımına yenil bak o kadar bahış yaptık böyle takım olmazsivas yakışmadı bence artık şampiyon göründü fener bahçe öyle gözükü yani biz bu takımın ölümüne kadar arkasındayz ama böyle olmaz ben ce ankara da ki maçı kaybeder ben maça gidecem ama rezil olup gelicem yazık bu taraftara yazık bu sivas a kupa maçlarına zaten hep yeniliyor fortis den yenildi ne artık lig de yeneriz işşallah bizim temllimiz şampiyon olsun ama bu olmayacak yazık yazık skru duydum şok oldum iddaa oynadım 16 dedim ama olmadı çok yazık bülent uygun bu yazımı okusun
|
arkadas bu turnuvalar genc oyuncuları denemek ıcın organıze edılıyor sıvassporda bunu yapıyor sen bu maclara bakma ayrıca her macı kazanacaz dıye bı kaide yok .. sivasspor yensede yenılsede olumune kadar sivassporluyz ŞAMPIYONLUK BIZIM KIMSEYE BIRAKACAK NIYETIMIZDE YOK NE FENER -NE GALATASARAY- NE BESIKTAS
|
--->: SİVASSPOR:0 GB.OFTAŞ:1
[B]Canları SAGOLSUN NE YAPALIMM SAGLIK OLSUN SAYGILARLA [/B]
|
DUSUNDUGUMUZ GIBI OLMADI NE YAPAŞLIMM
|
[B]biz Gönüllerin Şampiyonuyuz her zaman
Şampiyon SİVASSPOR[/B] |
yenseydik lige moralli başlardık ama olsun bu maçlr eksikleri görme açısından iyi olmuştur umarım
|
canları sağolsun sonuçta hazırlık maçı
YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENİNLE [COLOR="Red"]ŞAMPİYON SİVASSPOR[/COLOR] |
AH BE SİVASSPOR LİDER SANA YAKIŞMADI YENİLMEK OLSUN SİVASSPORUM SEN HEP 1 NUMARASIN SANA GÜVENİMİZ SONSUZ NEDENSE BİR TÜRLÜ SÜPER LİG DIŞINDA BİR İSTİKRAR TUTTURAMADIK TÜRKİYE KUPASINDANDA ELENMİŞTİK AMA OLSUN SİVASIM SEN SÜPER LİGE BAK.bu tür MAÇLARIDA ALSAYDIN ÇOK İYİ OLUCAKTI
|
[QUOTE=scr;293547]ya ne demek can ları saolsun biz bukadar çırpınalım sen git makhale takımına yenil bak o kadar bahış yaptık böyle takım olmazsivas yakışmadı bence artık şampiyon göründü fener bahçe öyle gözükü yani biz bu takımın ölümüne kadar arkasındayz ama böyle olmaz ben ce ankara da ki maçı kaybeder ben maça gidecem ama rezil olup gelicem yazık bu taraftara yazık bu sivas a kupa maçlarına zaten hep yeniliyor fortis den yenildi ne artık lig de yeneriz işşallah bizim temllimiz şampiyon olsun ama bu olmayacak yazık yazık skru duydum şok oldum iddaa oynadım 16 dedim ama olmadı çok yazık bülent uygun bu yazımı okusun[/QUOTE]
[B]sen gurur duyucagina bir iddia bahsi yüzünden ilk yariyi lider kapatmis Sivasspor hakkinda nasil böyle konusursun .. sanki lider sanki Fener hic mac kaybetmedi lider olupta... kardesim kendine gel bi mac kaybettik diye dünyanin sonu degil hele de bi mac sonunda bu kadar sapca sapan seyler yazmak hic yeri degil saygilar[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |