SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Trabzon kafilesi Sivas'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15542)

semihkilic_58 10.01.2008 21:35

--->: Trabzon kafilesi Sivas'ta

arkadaslar misafirimizsiniz mısafır gıbı davranın milliyetcılık yapmaya gerek yok :D

cenk5821 10.01.2008 21:39

ya arkadaslar bulent hoca ne diyorsa onu yapcazz rtami germeyelim biz trabzon gibi zaten olamayizzzz

ayrica onlar yaprsa bu zaten karsiliksiz kalmaz

bordovemavi 10.01.2008 21:59

Bakın arkadaşlar tribün psikolojisi der ki, maçtan önce heyecan yapmayın, onu yapacağız bunu yapacağız demeyin, plan yapmayın. Çünkü her an film kopabilir. Her plan uçup gider. Örnek Bizim kaptan hüsayin bir pozisyonda sert girdi diyelim sivaslı topçuya. O da kalktı hüseyinin üzerine yürüdü. Bizimkiler de onun üzerine. Sonra ortam gerildi. Peki ne yapacak sivas taraftarı. Centilmenlik mi. Hayır. Orada film kopacak. Tıpkı Trabzondaki gibi. Bu kadar basit. O zaman en büyük sorumluluk futbolculara düşer. Israrla söylüyorum. Musa AYDIN sorumlu davransaydı hiçbir tatsız olaya yaşanmayacaktı Trabzon'da. Gerçi Musa o çıngarı çıkartarak Sivasa 3 puan kazandırdı. Hakkını yememek lazım yani. 3 puanın mimarıdır Musa :) Sivasta da dua edelim futbolcular sorumlulukalrını bilerek oynasınlar. Onlar sorumlu olursa kimse galiyana gelmez. Adam gibi maçımızı izleriz. Evlerimize gideriz.

cenk5821 10.01.2008 22:09

en iyisiii herkes centilmencedavransin futbolcularda dahilllllllllll

yigido_furkan 10.01.2008 22:13

-->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta

[QUOTE=bordovemavi;296309]Bakın arkadaşlar tribün psikolojisi der ki, maçtan önce heyecan yapmayın, onu yapacağız bunu yapacağız demeyin, plan yapmayın. Çünkü her an film kopabilir. Her plan uçup gider. Örnek Bizim kaptan hüsayin bir pozisyonda sert girdi diyelim sivaslı topçuya. O da kalktı hüseyinin üzerine yürüdü. Bizimkiler de onun üzerine. Sonra ortam gerildi. Peki ne yapacak sivas taraftarı. Centilmenlik mi. Hayır. Orada film kopacak. Tıpkı Trabzondaki gibi. Bu kadar basit. O zaman en büyük sorumluluk futbolculara düşer. Israrla söylüyorum. Musa AYDIN sorumlu davransaydı hiçbir tatsız olaya yaşanmayacaktı Trabzon'da. Gerçi Musa o çıngarı çıkartarak Sivasa 3 puan kazandırdı. Hakkını yememek lazım yani. 3 puanın mimarıdır Musa :) Sivasta da dua edelim futbolcular sorumlulukalrını bilerek oynasınlar. Onlar sorumlu olursa kimse galiyana gelmez. Adam gibi maçımızı izleriz. Evlerimize gideriz.[/QUOTE]

Sizde Musaya taktınız adam naptı Ayman girsin adama bodoslama adamın aklında top yok adamı sakatlamak bunu herkes gördü Musada bunu görüp üstüne yürüdü siz böyle en küçük seyde sahaya ineceksenız daha bir 24 yıl daha sampıyon olamassınız

adige 10.01.2008 22:17

Trabzon kafilesi Sivas'a hoşgelmişler sefalar getirmiler. Sivas andolunun gelenek ve göreneklerine ''Uygun'' olarak misafirlerini ağırlayacaktır. Burada menfi sözler edenler önce kendi şehirlerine ve takımlarına ihanet ediyorlar. Türkiye bir hukuk devleti ve Trabzon da oynanan maçın sonunda kurallar gereği 3 puan Sivassporun oldu ve bu konu bitti. Bunu uzatmanın kin ve nefret tohumları ekmenin kimseye faydası yoktur. Her iki şehrimizde anadolunun güzide şehirleridir ve bir top oyunu için bir birine düşecek değildir. Burada ki Sivaslı hemşerilerimde Trabzonlu kardeşlerimde samimiyetle iyi niyetle hareket etsinler.Sonradan pişman olacakları ahh vah edecekleri mesajlardan ve davranışlardan kaçınsınlar.Ben inanıyorum ki maç dostluk ve kardeşilik içinde geçecektir,kötü niyetli,kültürsüz,akılsızlarda havalarını alacaklardır.

iozgur 10.01.2008 22:18

Sivasa yakışan yapılacaktır hiç kuşkusuz.

1967_Dernek_Murat 10.01.2008 22:20

[B][CENTER]--------------------------------------------------------------------------------

sivaslı gardaşlarım bakın size bişey söyleyim ts arkadaşlarla diyaloga girmeyin buyursun gelsinler onlarda bizim kardeşlerimiz kendini bilmeyen 3 5 kişinin yaptıklarını bir ts mal edemeyiz bizimde içimizde var bu gibi insanlar hatırlarsanız gecen sezon genlerbirligi macını bizdende inmişlerde sahaya ama sizin veya benin veya o nun bunun ne sucu var da sahamız kapanmıştı.

SİVASIMIZA YAKIŞANI YAPMAMIZ LAZIM EGER BİZ SİVASLIYSAK YİGİDO GİBİ KARŞILAR VE YOLCU EDERİZ..

VEYA TERS DÜŞÜNELİM TRÜBÜNLERDE BİR BİRİMİZE GİRELİM TS VEYA BİZDEN BİRİ ÖLSE KAC ŞAMPİYONLUK ÖLEN KİŞİNİN HAYATINI GERİ GETİRİR KAC ŞAMPİYONLUK ÖLEN KİŞİNİN ANA YÜRENİ DİNDİRİR SORUYORUM SİZLERE İNSANLIGA YAKIŞMAZ BEY LERRRRRRRRRRRRRRRR İNSANLIK ŞUNU DEDİRDE BİLİRSEN ODUR HELAL OLSUN SİVASA VEYA TS ADAMLAR BİZLERİ KARŞILADI HER TAKIM TARAFTARI KENDİ TAKIMINI DESDEKLEDİ VE KİMSE KİMSEYE KÜFRETMEDİ KİMSE ANASINI SOKAKDA BULMADI BİR BİRİNİN ANA SINA KÜFRETSİN. BEN YAKIŞTIRAMIYORUM YAKIŞTIRAN VARSA TEK KELİMEM HELAL OLSUNNNNNNN[/CENTER][/B]

bordovemavi 10.01.2008 22:22

--->: -->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta

[QUOTE=yigido_furkan;296327]Sizde Musaya taktınız adam naptı Ayman girsin adama bodoslama adamın aklında top yok adamı sakatlamak bunu herkes gördü Musada bunu görüp üstüne yürüdü siz böyle en küçük seyde sahaya ineceksenız daha bir 24 yıl daha sampıyon olamassınız[/QUOTE]

Bak kardeş, Trabzonspğor taraftarı ile Sivasın hiç problemi olmadı olmazda. Ama kendi düşüncelerim olmazsa bile Trabzonda Musa AYDIN'a inanılmaz bir nefret var. Tüm yaşananaların mimarının o olduğu düşünülüyor. Seneye Sivas cephesi Trabzonda iyi karşılanır. Ama Musa AYDIN değil. Bakalım bu yıl yaptığı çirkefliği seneye Musa Trabzonda yapabilecek mi? Tekrar söylüyorum şahsi fikrimi değil Trabzon taraftarının fikrini yazım bu mesajda. Seneye Musa AYDIN ile gelirse Trabzona Sivas. Sanırım yine 3 puanı alır Sivas.Masada. Musa Sivasa döner mi bilemiyorum ama :) Bu yıl sahaya atlayan şahsın gelemediği gibi maçlara...O da bir travma yaşayabilir...

nL58 10.01.2008 22:22

Trabzon kafilesi hosgelmis..Umarim macta hic bir olay gecmez.Iki kardes anadolu takiminin arasindan tabiki birkac tane akli dengesi yerinde olmuyan densizler tatsizlik cikaracak veyahut sahaya atliyacaktir..Onemli olan bunlara izin vermemek :D Insallah cicekler denildigi gibi tas haline donusup trabzonlulari sakatlamaz :D bu bir skandal olur haha

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59.