![]() |
--->: 5058 HİZMETTE
mesaj için daha detaylı bilgi werilecektir mutlaka biraz bekleyelim acele etmeyelim yanlış bişey yapmayalım
|
yurt disindanda gönderebilecekmiyiz
|
Sivas'imiza hayirli ugurlu olsun insaallah rekor rakamlara ulasiriz bende diger yurtdisindaki hemserilerim gibi ayrintilari sabirsizlikla bekliyorum
|
neye atacagız atacagımız yeri söleyin atalım
|
çok karısık durum ya biraz daha bilgi verin
|
[B][COLOR="Red"]*** SIVASSPORUMUZA HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
SELAM ARKADAŞLAR SMS İLE İLGİLİ KESİN BİR ŞEY YOK KUÜPÜN RESMİ SİTESİNDEDE YAYINLANMADI BU HABERİN KAYNAGI NEREDEN BİLEN VARSA YAZSIN YOK KONTÜRLÜ OLAN ATAMAZMIŞ HATLI OLAN ATARMIŞ ÖYLE SAÇMA ŞEYMİ OLUR HEPSİ BİR OLAMSI LAZIM SONRA ARKADAŞIMIZIN BİRİ ACABA KAÇ KONTÜRÜMÜZ GİDECEK DİYE YAZMIŞ ARKADAŞIM SEN ONUN HESABINI YAPIYORSAN BOŞ VER SEN ATMASANDA OLUR YA BIRAKIN KAÇ KONTÜR GİDECEGİNİDE DESTEK OLUN DESTEK.
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
lütfen daha detaylı açıklama bekliyoruzz
|
[B]Hep Destek Tam Destek ...Görevlilere...TşKler[/B]
|
[URL="http://www.sivassrt.com/haber_detay.php?haber_id=3509"]SİVASSPOR'A MESAJ GÖNDERİN!
Sms yoluyla Sivasspor’a yardım kampanyası yarın start alacak. Vali Veysel Dalmaz’ın yarın yapacağı basın toplantısının ardından, faturalı hatlardan 5058’e mesaj gönderip yardım kampanyasına start verileceği öğrenildi. 12/01/2008 Sms yoluyla Sivasspor’a yardım start alıyor. Alınan bilgiye göre, Sivasspor’a yardım kampanyası çerçevesinde gsm şirketleriyle anlaşıldığı öğrenildi. Avea hattı olanlar bugünden itibaren sms gönderebilecekler ve Vodafone ve Turkcell hatları ise yarın açılacağı bildirildi. Sms göndermek isteyen vatandaşlar, telefonunun mesaj bölümüne ister boş bırakıp, ister Sivas yazarak 5058 nolu numaraya gönderebileceklerini, şayet kendisine “Sivasspor'a yaptığınız destekten dolayı teşekkür ederiz” şeklinde cevap gelirse, sms’in kabul edileceği bildirildi. Gönderilen her mesaj için 5 Ytl ücretlendirilecek olurken, bu ücretin faturaya yansıyacağı bildirildi. Konu hakkında Vali Veysel Dalmaz, yarın saat 12’de 4 Eylül Stadyumu'nda yapacağı basın toplantısında açıklayacağı bildirildi. [COLOR="Blue"][U]haber srt tv nin sayfasından alıntıdır.[/U][/COLOR][/URL] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:01. |