![]() |
--->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
zor mac doğrusu.
abdullah hoca gercekten kaliteli bir hoca ve sivasspor su an lider olduğu için ister istemez her takımın yaptığı gibi bizi yenip dikkatleri üzerlerine çekmek istyeceklerdir cok zorda ols sivasımız bu macı alacak bence skor ise: ibb :2 - sivasspor :3 |
[B][COLOR="Red"][B]İstanbul B.B-Sivasspor=0-3 Yeneriz[/B][/COLOR][/B]
|
[B]Fenerden puan alan takımlar girdikleri hava sonrasında bize rahat puan verdiler, tabi burada bizi fener kadar göremedikleri içindi :)
Bu maçta saha ve seyirci avantajımızı :) kullanarak lidere yakışır bir oyun sergileyeceğimize şüphe yok. C.tesi günü saçma sapan bir saatte başlıyacak olması [COLOR="Red"]YİĞİDOLARI [/COLOR] durdurmayacaktır. Stadın uzaklığı, havanın soğukluğu gibi basit bahaneleri bir kenara bırakarak izleyeceğimiz muhteşem gollerle içimizin ısınacağını düşünerek tribündeki yerimizi almalıyız. Takımımız üstüne düşen görevi fazlası ile yapıyor, artık sıra [COLOR="red"]Sivasspor'un [/COLOR]diğer bir [COLOR="red"]kalesi[/COLOR] olarak nitelendirilen İstanbul'da gerçek taraftar sayısını tüm [COLOR="red"]İstanbul[/COLOR] ve [COLOR="red"]Türkiye[/COLOR]'ye resmi olarak kanıtlama zamanı...[/B] |
Benim içimden geçen skor;
İstanbul Bş.Bld. 0-2 SİVASSPOR inş.istanbuldan güzel bir zaferle ayrılacağız |
bana gore sivasspor bu maci alir ama yinede skor tahmini yapmak istemiyorum
|
-->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
şimdi basit bir orantı kuralım
-25 te 250.000 sivaslının 12.000 i stada geliyorsa; +10 da 1.000.000 sivaslının kaçı stada gelmesi lazım? biri bana bu sonucu söylesin... |
SİVAS 2 İ.B.B. 0
OLUR DİYORUM. |
2------------- 0------------ ALIRIZ BENCE.....................
|
[QUOTE=yigiter187;300258]şimdi basit bir orantı kuralım
-25 te 250.000 sivaslının 12.000 i stada geliyorsa; +10 da 1.000.000 sivaslının kaçı stada gelmesi lazım? biri bana bu sonucu söylesin...[/QUOTE] ben buldum; eğer sıcaklığı hesaba katmaz isek stada gelen seyirci sayısı 48.000 olması gerekir.. aradaki 35 derecelik sıcaklık farkınıda işin içine sokarsak her dereceye 1 kişi denk gelse eder 83.000 kişi.. fakat maçın cumartesi oynanacak olması ve stadın şehre uzaklığınıda hesap edersek tam olarak [B]50.000 [/B]sivaslının şampiyonluk yolundaki takımlarını desteklemek için stadda olması gerekmektedir.. :) 49.999 kişi olsa büyük ayıp etmiş oluruz.. |
Selam yiğidolar İ.B.B.SİVASSPOR maçına gidiyoruz dimi dolduralım olimpıyat Stadyumunu haydi SİVAS'lılar maça ben kesin gidiyorum babamıda götüreceğim biz en az 10 kişi civarında gideriz.
Tahmine gelince İ.B.BELEDİYE:2 [COLOR="Red"]SİVASSPOR :4[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:01. |