![]() |
-->: BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=Apokan58;182550]BUGÜN KATLEDILEN
HRANT DRINKE -ALLAH RAHMET EYLESIN YALINIZ MUSAB 58 KARDES TELEVIZYONLAR MERHUMUN MALATYALI OLDUGUNU SÖYLEDI BILMIYORUM YANILIYORMUYUM BEYPINARLI YIGIDO[/QUOTE] Haber sitelerinde de Malatyalı geçiyor...[/COLOR][/FONT][/B] |
--->: BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?
divriği ulu camisinin unesconun dünya miraasında olması gurur verici ama sahip çıkılmadığıda gerçek
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]valla arkadaşlara helal olsun çok geniş detaylı araştırmalar yapmışlar bu konu çok ilgi göreceğe benziyor..herkes bir şeyler paylaşıyor..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
ANCA BİTİRDİM OKUMAYI.ÇOK SÜPER OLMUŞ GARDAŞLAR.SAĞOLUN TEŞEKKÜRLER.
|
Sivaslı Meşhurlar
[B][COLOR="Indigo"]Sivasımızın yetiştirdiği bazı önemli isimlerin bilinmediğini farkettiğim için bu forumu açıyorum. Mutlaka benim unuttuğum veya bilmediğim meşhur Sivaslılar da vardır. Onları da siz eklerseniz öğrenmiş oluruz. Ayrıca yanlış bildiklerim varsa düzeltmenizi istiyorum. Sporcuları zaten Sivaslı Sporcular başlığı altında açmıştık. [/COLOR]
[U][COLOR="royalblue"]SİYASETÇİLER[/COLOR][/U] [COLOR="indigo"]Muhsin Yazıcıoğlu Abdüllatif Şener Refik Koraltan Mukadder Başeğmez Musa Demirci Nevzat Yanmaz Yusuf Ziya Gökalp Hüseyin Rauf Orbay TemelKaramolluoğlu Nurettin Sözen Reşad Şemsettin Sirer Halil Rıfat Paşa İlhan Kesici[/COLOR] [U][COLOR="royalblue"]SANATÇILAR[/COLOR][/U] [COLOR="indigo"]Onur Şan Orhan Ölmez İsmail YK Çılgın Sedat Kader Enver Merallı Sebahat Akkiraz Emel Sayın Ali İbicek Nur Ertürk[/COLOR] [U][COLOR="royalblue"]ŞAİR VE YAZARLAR[/COLOR][/U] [COLOR="indigo"]Yavuz Bülent Bakiler Ahmet Turan Alkan Aşık Veysel Beşir Ayvazoğlu Aşık Sefil Selimi Ruhsati Ergun Göze Muhsin İlyas Subaşı[/COLOR] [U][COLOR="RoyalBlue"]DİĞER MEŞHURLAR[/COLOR][/U] [COLOR="indigo"]Şemseddin Sivasi Abdülvehhabi Gazi Muzaffer Sarısözen İhramcızade İsmail Hakkı Prof. Şahin Uçar Mihrali Bey Aşık Ruhsati Aşık Sefil Selimi Prof. Abdullah Çoban Org. Kurtcebe Noyan Org. Aytaç Yalman Pir Sultan Abdal[/B][/COLOR] |
-->: Sivaslı Meşhurlar
[QUOTE=leblebi82;187055][B][COLOR="Indigo"]Sivasımızın yetiştirdiği bazı önemli isimlerin bilinmediğini farkettiğim için bu forumu açıyorum. Mutlaka benim unuttuğum veya bilmediğim meşhur Sivaslılar da vardır. Onları da siz eklerseniz öğrenmiş oluruz. Ayrıca yanlış bildiklerim varsa düzeltmenizi istiyorum. Sporcuları zaten Sivaslı Sporcular başlığı altında açmıştık. [/COLOR]
[U][COLOR="royalblue"]SİYASETÇİLER[/COLOR][/U] [COLOR="indigo"]Muhsin Yazıcıoğlu Abdüllatif Şener selami uzun hasan aydın hasan hüseyin ceylan Refik Koraltan Mukadder Başeğmez Musa Demirci Nevzat Yanmaz Yusuf Ziya Gökalp Hüseyin Rauf Orbay TemelKaramolluoğlu Nurettin Sözen Reşad Şemsettin Sirer Halil Rıfat Paşa İlhan Kesici[/COLOR] [U][COLOR="royalblue"]SANATÇILAR[/COLOR][/U] [COLOR="indigo"]Onur Şan Orhan Ölmez gülcihan koç ali kızıltuğ ali sultan töre anadolu metin çiftlik selda bağcan nurgül ateş havannur oğuz yılmaz İsmail YK Çılgın Sedat Kader Enver Merallı Sebahat Akkiraz Emel Sayın Ali İbicek Nur Ertürk demali çelik hüseyin gündoğdu hüseyin yıldırım (radyo ekin hüsük) mustafa özarslan [/COLOR] [U][COLOR="royalblue"]ŞAİR VE YAZARLAR[/COLOR][/U] [COLOR="indigo"]Onur Şan Orhan Ölmez İsmail YK Çılgın Sedat Kader Enver Merallı Sebahat Akkiraz Emel Sayın Ali İbicek Nur Ertürk[/COLOR] [U][COLOR="RoyalBlue"]DİĞER MEŞHURLAR[/COLOR][/U] Şemseddin Sivasi Abdülvehhabi Gazi Muzaffer Sarısözen İhramcızade İsmail Hakkı Prof. Şahin Uçar Mihrali Bey Aşık Ruhsati Aşık Sefil Selimi Prof. Abdullah Çoban Org. Kurtcebe Noyan Org. Aytaç Yalman Pir Sultan Abdal [COLOR="Magenta"][/COLOR]ŞOVMEN CEM YILMAZ |
-->: BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?
ELLERINIZE SAGLIK GARDASLAR BÖYLESI ÖNEMLI BILGILERI BIZLERE ULASTIRDIGINIZ ICIN EMEGI GECENLERE COK TESEKÜR EDERIM.
|
[COLOR="Blue"]Bu guzel bilgilerden dolayi tesekkür ederim.Saygilarim ile...[/COLOR]
|
--->: Sivaslı Meşhurlar
[QUOTE=leblebi82;187055]
[CENTER][U][COLOR="royalblue"]SİYASETÇİLER[/COLOR][/U][/CENTER] [B][I][CENTER][COLOR="Red"] Yusuf Ziya Gökalp[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [/QUOTE] [CENTER][img]http://www.kimkimdir.gen.tr/foto/292.jpg[/img][/CENTER] [B][I][CENTER][COLOR="Black"]Ünlü fikir adamı ve şairlerimizden olan Ziya Gökalp, 1876'da Diyarbakır'da doğdu.[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [COLOR="Red"][B][I][CENTER]yalnış bir bilgi düzeltme yaptım[/CENTER][/I][/B][/COLOR] |
--->: Sivaslı Meşhurlar
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;187946][CENTER][img]http://www.kimkimdir.gen.tr/foto/292.jpg[/img][/CENTER]
[B][I][CENTER][COLOR="Black"]Ünlü fikir adamı ve şairlerimizden olan Ziya Gökalp, 1876'da Diyarbakır'da doğdu.[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [COLOR="Red"][B][I][CENTER]yalnış bir bilgi düzeltme yaptım[/CENTER][/I][/B][/COLOR][/QUOTE] Ben de bir düzeltme daha yapayım: Arkadaşımız galiba Hüsnü Yusuf Gökalp demek istedi. Eski tarım bakanlarımızdan... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:23. |