SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16104)

Sivas-Power 23.01.2008 15:14

--->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!

Yigidom Takmaz kafasina devam eder yoluna , haydi yigidom ^^

savas58 23.01.2008 15:20

ya ben mactaydın o hareketıde gordüm gol sevınci icin iki eliyle arkadaşlarına 1 dk gibi bi hareket yaptı o malum resmıde gördüm resimden hiç bir şey anlaşilmıyor sadece işaret parmanı kaldırmiş birde yabancı oyuncular her macta haclı işareti yapıyor mehmet yıldızda o hareketi yapmiş ne var bunda hem aynı hareketi fatih terim de yaptı onunki daha acıktı ona kımse bişey demedi kezman cetnik hareketi yaptı diye ilk başta bi konuşuldu kımse üstüne gitmedi yani bundan sonra sivasımıza celme takmak icin ellerınden geleni yapacaklar ama inşallah başaramazlar.

kadirakin58 23.01.2008 16:39

feneri de dürtücez inşallah. o zaman sivassporumuzu yıpratma çalışmaları artacak. taraftar olarak biz desteğimizi verdikçe, elin adamın ettikleri vız gelecektir.

Buraq58 23.01.2008 16:45

[B]Bizimle Uğraşmayın Ugraşırdsnız Ugrayın;)[/B]

nL58 23.01.2008 16:54

Metmet abiyle ugrasmayin ya :)

yusuf_07 23.01.2008 16:58

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]bunlar beklediğimiz şeyler takım ilerledikçe üzerindeki baskıyı arttıracaklardır.umarım hiçbirinden etkilenmeden yola aynen devam edilir....birnevi it ürür kervan yürür hesabı :)[/COLOR][/I][/B]

EyüphanAydın 23.01.2008 17:29

[B]Uğraşıcak Güçtelerse Uğraşssınlar Bu Mehmet Yıldızın Kötü Oynamasına Neden Değil Hatta Ve Hatta:) Daha Hırslı Olmasına Neden Olabilir:D[/B]

Del Piero 23.01.2008 18:10

ulan bunların alayı kolpa....

biz sivas çocuğuyuz hepinize yeteriz kahpe bizanslılar..

altuntas58 23.01.2008 20:58

-->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!

Arkadaşlar bunlar atları kamcıladılar düştüler peşimize yetiş yetişe bilirsen ama yağma yok öyle her önümüze gelen yerde mola vermeyeceğiz maratonu bitirene kadar koşmaya devam satılmış kalemşörler kendilerine malzeme arıyorlarsa başka kapıya bizden sizin amacınıza göre malzeme cıkmaz kininizi başka yerlerde kusun bize leke sürmek için böyle ucuz numaralar bulmayın gecerli bir malzemeyle cıkın karşımıza mehmet bizim canımız ona söz söyletmeyiz medyanın satılmış uşakları kendinize gelin bu haftada fenerbahceyi yenip g...nün üstüne oturturacağız ondan sonra sıradaki gelsin

ülküm58 23.01.2008 20:58

o fotoğrafı çeken futbolcularımızı töhmet altında bırakan gazeteci sana kıvrana kıvrana ağlaya ağlaya şampiyon sivas yazdırmazsak ben bu siteye yazmayı bırakırım sende gazeteye yazmayı bırak zaten pek doğru da yazmıyorsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21.