![]() |
--->: HER GOLDE BİR SMS
[QUOTE=puar;307530]kusura bakmasında Ben gurbetcilerde pek hareket göremiyorum...ne yardım yapıyolar nede resmi ürünleri alıyolar...[/QUOTE]
genelleme yapmasan iyi olur..(!)Hem sivassporun lisanslı ürünlerini nerden alacağız. |
yeterki gol atılsın bir değil on sms yollarım atmasalarda yollarım her maçta sms im var zatan
|
[COLOR="DarkOrchid"][B]KONTURLO KARTI OLAN ARKADAŞLAR HİÇMİ FATURALI ARKADAŞINIZ YOKTUR VERİN 5 YTL ONUN TELEFONUNDAN YOLLAYIN YETERKİ YOLLAMAK İSTEYİN YARATICI OLUN BİRAZ YAHUUU[/B][/COLOR]
|
abi bende atıyım diyecem de hattım köntörlü köntörlü için geçerlimi bilen varsa solesin ii olur
|
ama en iyisiKONTURLO KARTI OLAN ARKADAŞLAR HİÇMİ FATURALI ARKADAŞINIZ YOKTUR VERİN 5 YTL ONUN TELEFONUNDAN YOLLAYIN YETERKİ YOLLAMAK İSTEYİN YARATICI OLUN BİRAZ YAHUUU böyle yapmak
|
PUAR TEŞEKKÜRLER BENİM DÜŞÜNÜP UYGULADIĞIM BİRŞEYDİ, EN SON BBELEDİYE MAÇINDA UYGULADIM
BENCE 4 BÜYÜKLERE TARİFEYİ İKİ YAPALIM,AYRICA EN YAKIN RAKİBİMİZ KAYSERİYEDE ÇARPI 2 DİYELİM MESAJ SAYISINDA :) |
-->: HER GOLDE BİR SMS
[QUOTE=58zarali;307061]bir SMS atmak ile kimse batmaz atmamakla da zengin olmaz[/QUOTE]
doğru söylüyorsun güzel kardeşim :) |
Arkadaslar uyanma vakti gelmedimi.. mac günü rekor kıralım hadi herkez telefonlara
5058 |
[B]Abi Ne Uyaması Günlerdir Biz Bu Maçı Bekliyoruz...;)[/B]
|
Dün herkez görevini yerine getirdimi bakalım...
bu arada antep macında bayaı bi sms atılacak gibi :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13. |