![]() |
--->: THE GUARDİAN`DAN ÖVGÜ
avrupa basınında sıvassporun adının duyulması büyük bir onurdur
|
bu başarıların mimarı sayın başkanımız mecnun otyakmaz ve çok degerli hocamızı ayakta alkışlıyoruz tabi tüm futbolcu arkadaşlarımızıda bizlere bu gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum inşallah allah nazardan saklasın bu başarılar devamlı olur taki şampiyonluğa ve ondan ötesine kadar
|
THE GUARDİAN`DAN SİVASSPOR'A ÖVGÜ
iNANCIN VE AZMİN ELİNDEN HİÇBİRŞEY KURTARAMAYACAĞININ İŞARETİDİR. YİĞİDOLARIMIZIN ONURU GURURU HERŞEYİN ÖNÜNDEDİR. ONLAR İNANDILAR, ONURLARI GURURLARI İÇİN BU HAFTADA FENER'İ YENEREK TARİHİNİN ALTIN 11 LİSTESİNDE YERLERİNİ ALACAKLAR.
--- HAYDİN YİĞİDİM MAÇA ..! HAYDİN YİĞİDOM MAÇA...! |
[B]Dünya Alem Duydu Beni,
Sen Duymadın[COLOR="Red"] Türkiye[/COLOR] Ne Oldu Artık Saklanması İmkansız Çocuklar Bile Biliyorrr[COLOR="Red"],Turkcell Lideri Sivas[/COLOR] Batsın Olmasın Günümüz,Menekşemiz Sürünsün Şu Üçgünlük Dünyada,Anadoludan [COLOR="Red"]Şampiyon Çıksın[/COLOR]:)[/B] |
başarılarımız devam eder avrupada rekoru kırarız bu hafta::hedef 11 de 11...
|
Turkish delights continue to surprise
If shock league leaders Sivasspor can beat Fenerbahçe on Sunday, Turkey's traditional hierarchy really could be under threat böyle başlıyor demecine ve devam ediyor ne kadar öğünsek az helal olsun allah yollarını açık etsin dünya duyacak inşallah başarılarımızı onun için lütfen desteğimizi eksik etmeyelim |
Haydi yiğidolar yenelim şu feneri görsün bütün düya yiğido gerçeğini !
|
HELAL BE SANA YİĞİDOM SESİNİ DÜNYAYA DUYURDUN
|
[COLOR="DarkRed"]sivasıma bak be maşallah.......dualarımız sivassporumuza....bu haftayı atlatırsak gelsin şampiyonluk[/COLOR].....[COLOR="Blue"]alayına isyan ölümüne SİVASSPOR[/COLOR]
|
[COLOR="DarkRed"][B]DÜNYAYA KANITLADIK GÜCÜMÜZÜ VARSIN ÖNÜMÜZE KİM GELİRSE GELSİN EZER GEÇERİZ.....[/B][/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:35. |