![]() |
--->: -->: YETER ARTIK!!!
[QUOTE=Thai;316113]Sitede ceza yok, ihraç yok, uyarı hiç yok
Site yönetimi denetleme görevine dikkat etmeli, haklısın...[/QUOTE] Aynen katılıyorum.. Gelen misafirlere gereğindeb fazla müsamaha gösteriyorlar |
--->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN
[B]Arkadaşlar Lüfen Polemik Yapmayalım,
Site Yönetimi Biz Yatağımızda Uyurken Onlar Gece Siteler İçin Çalışmaktadırlar.Tamam Olabilir Ama Bunları Kırıcı Sözler Olarak Kullanmyalım.Gerektiği Yerde Gerçekten Site Yönetim Ceza Verir.Uyarı Verir.[/B] |
bence herkes seviyeli yorum yazdıktan sonra sorun çıkmaz seviyesini aşanlarında üyeliği iptal olsun bukadar basit...saygılarımla..
|
[QUOTE=ertor58;310421]DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
ÖRNEĞİN ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN 1 AYINI DOLDURAN ÜYELER YAZABİLSİN. MAÇINA GÖRE GÜNLÜK ÜYE OLUP BİZE SATAŞMASINLAR. ÇOK RAHATSIZIM BU KONUDAN DOLAYI.[/QUOTE] Gardasim Senin Söledin cözüm iyi olmaz bence diger arkadaslarimizinda dedgi gibi üyelik gecici olarak kapansa daha iyi olur |
-->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN
bence bütün arkadaşlarımın önerileri için teşekkürler gercekten güzel herhangi biri en kısa zamanda faliyete geçirilmeli
|
-->: --->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN
[QUOTE=EyüphanAydın;316202][B]Arkadaşlar Lüfen Polemik Yapmayalım,
Site Yönetimi Biz Yatağımızda Uyurken Onlar Gece Siteler İçin Çalışmaktadırlar.Tamam Olabilir Ama Bunları Kırıcı Sözler Olarak Kullanmyalım.Gerektiği Yerde Gerçekten Site Yönetim Ceza Verir.Uyarı Verir.[/B][/QUOTE] eyüp gardas maksat polemık yaratmak değil amac daha ıyı bır sivasspor.com olmak için;) |
Bu sitenin yönetimi çok pasif. Konuyu açan arkadaşa katılyıorum ve haklıda.
Ya bu site gerektiği gibi yönetilsin, yada bu işlere daha çok zaman ayırabilecek ve tecrübeli bir kişiye devredilsin. Böyle devam edilemez... |
[QUOTE=SS'li;349179]Bu sitenin yönetimi çok pasif. Konuyu açan arkadaşa katılyıorum ve haklıda.
Ya bu site gerektiği gibi yönetilsin, yada bu işlere daha çok zaman ayırabilecek ve tecrübeli bir kişiye devredilsin. Böyle devam edilemez...[/QUOTE] [B]Mesela kime? :)[/B] |
şu konuya bir el atın lütfen her gelen burda bize hakaret ediyor yeter artıkkkkk.
|
kimsenin eleştirisine veya yorumuna ihtiyacımız yok sonuna kadar konunun destekçisiyim bence üye olamasınlar bile biz bize gül gibi geçinip gidioruz burası chat sitesi degil burası sivassporun sitesi!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:09. |