![]() |
-->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
yorumsuz...................................
|
--->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Ay'ı boşver de Mecnun Başkan ne demek isiyor anlamadım, Savaş'ın çarpıtmasıdır herhalde, evet evet öyledir, yoksa...
|
Yahu adam Sivassporumuz hakkinda kötü birsey söylememiski. Nedir bu düsmanlik. Illa herkesin Sivasspor´u tutmasi mi lazim. Cumhurbaskani´da BJK´yi ondan sonra Kayseri´yi tutuyor. Birakin abesle ugrasmayi!
|
******** Savaş AY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ARAMIZDA CASUS OLABİLİR:)
[QUOTE=sinan-58;313002]arkadaşlar en buyuk hatayı yönetim yaptı buyuk kulupler bunları otlin içine bile almazken savaş ay bizim tesislerde girmediği yer kalmadı en buyuk yanlış buydu[/QUOTE]
fikret unsal daha gazetecılerı almayacaz dıyor kendı ellerıyle fenerın adamını antremana alıyorlar nereden bılelım belkıde adam antramanı ızledı ızledı fener yetiiştirdi olmayacak şey değil walla :D |
adam sivasta sivasspor hakkında neler düşündüğünü bilemediğim için bir şey diyemiyeceğim.eğer sivası övüpte bunları yazdıysa ayıp.
|
Bu haber başlığı son derece yanllıştır.insanları ister istemez kine nefrete yönlendirliyor değişmesi gerekir acilen.
|
bir daha tesislere ve oraya buraya rahat rahat girip at koşturamaz o bikere olur..herkese ders oldu..aynı şeyleri bir daha yapacağını zannetmiyorum..
|
Yazıyı birkaç defa okudum birşey bulayım diye ama bulamadım. Tepki gösteren arkadaşlar neden kızdıklarını anlatsınlarda öğrenelim bari ?
|
bunlar basının [ ay , ı] degıl istanbul ayol,u
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:31. |