SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YİĞİDOLAR GRUBU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16463)

HaSiVasLıM58 27.01.2008 20:47

--->: Yiğidolar Grubu Tanıtım

[B][COLOR="DarkRed"]Evet gerçekten KutLarım Tv başında pankartınızı ve grubunuzu gördük tüm grubunuza tşk ederiz saolun varoLun......[/COLOR][/B]

mnt3 27.01.2008 20:58

ben gurbetteyim.herkesin samimi düşüncelerle takımımıza destek vermeye çalıştığına inanıyorum.ama bence tek bir taraftar grubu olmalı ki sesimiz daha gür çıksın.asgari müştereğimiz olan sivasspor için birleşilip,tek ses olarak çıkmalıyız ortaya.hiçbir grupla alakam yok ,ama sivasspor taraftarını en iyi ifa de eden isim [COLOR="Red"]yiğidolar[/COLOR] dır

sivas_sevdamiz 27.01.2008 21:19

statta her zaman bağıran sadece taraftar gruplarının sınırlı sayıdaki elemanları vardı... Bugün ne hikmetse golleri yedikçe onlar da sustu.
Takımımız gol yiyince moral vermek istiyoruz, rakip takımın sesini duymak istemiyoruz ama ortada ne amigo var ne taraftar grubu var.... hepsi benden bile önce pankartlarını toplayıp gidiyorlar..
gerçek taraftar skor ne olursa olsun maçın son düdüğüne kadar takıma destek vermeli. yenilse bile en azından moral verilmiş olur..
isterse 10 tane taraftar grubu olsun, önemli olan grupların sayısı değil, yaptıkları işdir. Bence maç bitene kadar, skor ne olursa olsun destek vermeyecekseniz grup kurmanın hiçbir mantığı yok

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.01.2008 21:32

[QUOTE=sivas_sevdamiz;310522]statta her zaman bağıran sadece taraftar gruplarının sınırlı sayıdaki elemanları vardı... Bugün ne hikmetse golleri yedikçe onlar da sustu.
Takımımız gol yiyince moral vermek istiyoruz, rakip takımın sesini duymak istemiyoruz ama ortada ne amigo var ne taraftar grubu var.... hepsi benden bile önce pankartlarını toplayıp gidiyorlar..
gerçek taraftar skor ne olursa olsun maçın son düdüğüne kadar takıma destek vermeli. yenilse bile en azından moral verilmiş olur..
isterse 10 tane taraftar grubu olsun, önemli olan grupların sayısı değil, yaptıkları işdir. Bence maç bitene kadar, skor ne olursa olsun destek vermeyecekseniz grup kurmanın hiçbir mantığı yok[/QUOTE]

[COLOR="Blue"][/COLOR]söylediklerine aynen katılıyorum biz fener maçını düşünmeden antep hazırlıklarını ankara hazırlıklarını yaptık ve her zaman iyi gün kılavye dostu olmadık

mermerbey 27.01.2008 21:53

[QUOTE=HaSiVasLıM58;310458][B][COLOR="DarkRed"]Evet gerçekten KutLarım Tv başında pankartınızı ve grubunuzu gördük tüm grubunuza tşk ederiz saolun varoLun......[/COLOR][/B][/QUOTE]

BİR YANLIŞIN VAR.
SENİN GÖRDÜĞÜN YİĞİDO GENÇLİK PANKARTI.
ALAKASI YOG YANİ.
İYİ AKŞAMLAR.

zaralım 58 27.01.2008 22:21

en kısa zamanda TEK ÇATI ALTINDA TOPLANILIR İNŞ.

58isa58 27.01.2008 22:48

Gardaş tşkrr ederiz emegin için gercekten özellikle bilmeyen arkadaslarımız açısdan iyi olmuş...

EyüphanAydın 28.01.2008 01:53

[B]Zaman Yakın Olması Lazım,
O Zamanda Tüm Taraftar Grubunun Aynı Çatı Altında OlmasI Temennisiyle[/B]

deli_yigido 28.01.2008 03:02

-->: Yiğidolar Grubu Tanıtım

[B][COLOR="RoyalBlue"]Tüm qrußLar ßirLeşsin,
Sivas o kadar fakir ki trißün küLtürü oLarak !! :'([/COLOR][/B]

reis25 28.01.2008 12:04

bennde Y.G LİK OLARAK AYRIM YAPMAYIN HEPİİZ BİRİZ TEK GERÇEK ODA BİZİZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33.