![]() |
--->: -->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
[QUOTE=sbuyruk;321463]Maçı statta izledim ama birçok sivaslı taraftar gibi gol olduğunda henüz stada girememiştim. Sanırım takımın taktiği gereği Mehmet yıldız çok çalıştı. Tüm toplar Mehmet Yıldız'a atıldı. Üstün fizik gücüyle maçın sonuna kadar rakip defansla mücadele etti, her defasında etrafında en az 3 defans oyuncusu onu tutmaya çalıştı.[/QUOTE]
Kardeş kaç seyirci vardı. Radyodan dinledim, sesler Bayağı coşkulu geliyordu. |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
tabiki mehmet yildiz o kadar zor degil ya hehe
|
mehmet yıdız golü ve oyunu ile bir adım daha önde.Ama bütün oyuncular biireer yıldız.
|
ben maci izlemedim.ama mehmet yildiz ola bilir cunku 3 puan onun ayagindan gelmis.bravo MEHMET YILDIZ.
|
mehmettttttttt
yıldıızzzzzzz........................ |
anket oylamak içindir. bizim için hepsi iyidir. güzeldir, yüreklidir, hedeflidir, cesaretlidir.
|
[B]Bence Bütün Takım Ama:[/B]
[B][COLOR="Red"]1.Akın 2.Mehmet 3.Abdurrhman[/COLOR][/B] |
bbence takımın yıldızının kim olduğu hiç fark etmez çünkü bu takımdaki bu bütün oyuncular sivasın daha yukseklere çıkması için ter döküyorlar...
ölümüne isyan ölümüne SİVAS |
bütün takım güzel oynamıştır ama mehmet yıldızın hakkını vermek lazım.macı seyredemedik ve dinleyemedik.basından izledigimiz kadarıyla mehmet güzel oynamiş.inşallah ileriki haftalarda lig tv verirse seyredecegiz...lig radyo bile macı vermedi...
[COLOR="Red"]ANADOLUNUN GURURU[/COLOR] |
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
mehmet yıldız...............................................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:36. |