![]() |
-->: --->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
[QUOTE=merkez_emre;328833]o zaman sende cıkarsın bı grupda kendı arkadaslarınla bırlıkte takıma destek verırsın ona buna laf atıcagına kendınde birşeyler yap..[/QUOTE]
15- 20 guruplar olarak HER KAFADAN BIR SES KIMI DAVULA VURUR KIMI KASNAGINA. Kimin ne dedigi anlasilmaz aynen koronun icinden catlak sesler cikararak koroyu bozdugu gibi. |
--->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
tamam o zaman gardas grup bırlesırse ılk senı beklıyorum, tamam ?
|
bi kere şu kesin: birleşilse bile herkes bizim grubun çatısı altında birleşelim diyecek (herkes kendine göre haklı)... ama herkesin biraz fedakarlık yapması lazım. tamamen farklı bir isimle bir grup kurulsa ve herkes o gruba üye olsa... başka grup kurulmasına da izin verilmese...
rize maçında (daha önceki maçlarda da olduğu gibi) sağ tarafımda bir grup bi tezahürat yaparken , sol tarafımda başka bir grup apayrı bir tezahürat yapıyo... hangisine katılacağımızı şaşırdık... birine destek versek diğer grubun sesini bastırmış olmak huzursuz ediyo... |
-->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
arkadaşlar bu hafta bursaspor macına gittim muntazam bir seyirci topluluğu ile karşılaştım aynı zamanda tek ses tek tip tezhüratla inanın hayran kaldım benki hayatım boyunca istanbul takımlarının maclarına senelerce gittim özellikle beşiktaşın maclarına yüzlerce kere gitmiş birisi olarak bursaspor taraftarını bu derece kendini gelitirişini gözlerimle görünce inanamadım olmaz böyle bir topluluk maca baktığım kadarda onlara bakmaktan kendimi alamadım gelelim sivassporun seyircilik anlayışına inanın bizlerde kendimizi avutuyoruz başkalarını görünce bizim takımı nasıl desteklediğimiz ortaya cıkıyor guruplardan kendimizi kurtaramıyoruzki o diyor benim etrafımda birleşilsin ötekisi diyor benim etrafımda birleşilsin senlik benlik derken olan aradaki sivassporumuza oluyor lütfen artık birleşiniz zaman aleyhimize işliyor gecen zamanı geri getiremeyiz yeni tezahürat şekilleri geliştirelim tek ses tek yürek olalım baka sivasspor yok
|
bilende konuşuyor blmeyende.bu iş böyle internette klavyede çözülecek mesele değil.
|
Burda yıllardan beri söylüyorum
birleşin,birleşin canı sıkılan kendince grup kurmaya çalışıyor ortak nokta Sivasspor olduğuna göre birleşilmesi çok iyi olur birleşmeyenler neyi paylaşamıyorlar o da ayrı bir dert birleşme olduğu zaman rakibe seyirci baskısı daha çok olur zaman geç olmadan şampiyonluk mücadelemizde rakipler seyirci baskısı görsün.. |
-->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
[B]zaten gruplarin cok zayif olduguna 5-10 ar kisilik olduguna deginilmis.. ama bence soyle dusunmek lazim.. gercekten de 5 -10 kisi bile olsalar.. en azindan bu insanlar birlesse 40-50 kisi guzel bir birliktelikle tek bir grup kurabilir...ve inaninki sayilari kisa zamanda yuzleri binleri bulur.. Bu potansiyel var.. insallah basaralim bu olayi besiktas macina kadar!![/B]
|
[QUOTE=merkez_emre;328833]o zaman sende cıkarsın bı grupda kendı arkadaslarınla bırlıkte takıma destek verırsın ona buna laf atıcagına kendınde birşeyler yap..[/QUOTE]
Ben yurt dışında yaşıyorum kardeşim. Biz buralardan ancak paramız ile destek verebiliyoruz. Gerisinide sizlerden akıllı ve sivasspor'a faydalı olabilecek şekilde bekliyoruz... |
--->: -->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
[QUOTE=myway;328983][B]zaten gruplarin cok zayif olduguna 5-10 ar kisilik olduguna deginilmis.. ama bence soyle dusunmek lazim.. gercekten de 5 -10 kisi bile olsalar.. en azindan bu insanlar birlesse 40-50 kisi guzel bir birliktelikle tek bir grup kurabilir...ve inaninki sayilari kisa zamanda yuzleri binleri bulur.. Bu potansiyel var.. insallah basaralim bu olayi besiktas macina kadar!![/B][/QUOTE]
Çok haklısın hemşo, naz etmenin zamanı değil, son 10 maç kaldı, seri yapalım bizanzlılar avcunu yalar. Haydi sivas'lı gençler... |
-->: --->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
[QUOTE=merkez_emre;328848]tamam o zaman gardas grup bırlesırse ılk senı beklıyorum, tamam ?[/QUOTE]
Guzel gardasim keske öyle bir imkanim olsa canla basla girerim soz sivasspor olunca akan sular durur. Ama suna inan bizler buralarda (YURTDISINDA) Sivasspor icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ve yapiyoruz bundan hic suphen olmasin. saygi ve selamlarimla DANIMARKA |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46. |