![]() |
--->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLiK
Ankaragücü maçını ßiLmiyorumda Ç.Rize maçında ben SİVAS'taydım. O kara rağmen taraftar maça gidip bağırıyorsa dışardan müdahale gerekmez diye düşünüyorum ben. Sevgili Nihat71 o stadın çimLerine ayak basan ßir taraftar olarak senden susmanı rica ediyorum(22 Şubat Cuma günü kar temizlnirken içeri girdimde:D ayıptır söylemesi:D) Ankaragücü maçına gelince: Televizyondan izlediğim kadarıyla statta müthiş bir ambians vardı.. Kolaymı Türkiye'nin en Büyük 5. taraftar grubu olmak.. Herkese iyi akşamlar..
|
-->: --->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - Yi
[QUOTE=yener_sahin;331460]Kıskanıldığını sanan dik kafalılara atfen;
diyaloğa girmekden korkmamak çekinmemek gerek.ben herhangi bir taraftar grubuna bağlı değilim.ama içimde bir ukde olarak yeniçeriler kalmıştır.onlar bir başkaydı.neyse ankaragücü maçını yiğido gençlikle izledim.ilk 20 dk diyebilirim. grubun ne kadar bağırdığı evet ortada.grup lideri tezahuratları söylerken yanındaki kişilerin alaycı tavırları,alakasız espirileri,neredeyse 10 yaş ortalamasına sahip bir grup. Bunları grubu küçümsediğimden dolayı yazmıyorum.Yaptıkları işe saygı duyuyorum.ama şu kıskananlar çatlasın ibaresine şu sözlerimi yazarken bile gülüyorum.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kıskanılanacak ne iş yapıldı orda.görmesek orda olmasak neyse hadi. arkadaşlar rüzgara karşı durup sövmeyin işe yaramaz.delikanlı gibi çıkın sizi elesştirenlere bizim elimizden bu geliyor kardeşim.daha iyisini yapın görelim diye cevap verin.pireyi deve yapmak için gayret etmeyin. tribünde bağırmak on adım ileri gittikden sonra sesin kesilmesi demek değildir.birde benim gördüğüm enteresan bir psikoloji var.tribün liderleri maç başlıyor ve bağırmıyorlar.diğer grupların seslerinin düşmesini bekliyorlar.sonra harekete geçiyorlar.bu işi sivasspor için yapın.diğer grupdan fazla ses çıksın diye değil., yinede orda olup sivasspora gönülden destek verenlere minnettarım.[/QUOTE] kimsenin hakkı yenmesin şu an stattaki en sağlam grup yiğido gençlik ama şu an yetersiz ilerde daha iyi olacak |
[B]FOTOGRAFLAR SÜPER TESEKKÜRLER YIGIDO GARDASIM[/B]
|
--->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo
[QUOTE=K4r_Tugrul;330685]Anlatılmaz Yaşanır. Diyaloğa Girmek İstemiyorum. Grubumuzu ve ne kadar bağırdığımızı görenler cevaplarını yazmışlar. Sende bırak dik kafalığıda okuuuuuu. Görmemezlikten gelme..........
[B]Kıskananlar Çatlasınnn.........[/B][/QUOTE] yaw bırak görmedin mi anakaragücünün taraftarını bi ara adamlar koca stadı susturduuuu sivasın buyuk bi taraftar gurubunun olmaması bence çok kötü bişey taraftarımızda tam olursa 4 4 lük bi takımız |
arkadaşlar bu maçtaki performansınız size göre ii olabilir ancak yinede bi avrupaya oynayan takımın boyle bi grubu olmaması lazım
|
--->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo
[QUOTE=yener_sahin;331460]Kıskanıldığını sanan dik kafalılara atfen;
diyaloğa girmekden korkmamak çekinmemek gerek.ben herhangi bir taraftar grubuna bağlı değilim.ama içimde bir ukde olarak yeniçeriler kalmıştır.onlar bir başkaydı.neyse ankaragücü maçını yiğido gençlikle izledim.ilk 20 dk diyebilirim. grubun ne kadar bağırdığı evet ortada.grup lideri tezahuratları söylerken yanındaki kişilerin alaycı tavırları,alakasız espirileri,neredeyse 10 yaş ortalamasına sahip bir grup. Bunları grubu küçümsediğimden dolayı yazmıyorum.Yaptıkları işe saygı duyuyorum.ama şu kıskananlar çatlasın ibaresine şu sözlerimi yazarken bile gülüyorum.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kıskanılanacak ne iş yapıldı orda.görmesek orda olmasak neyse hadi. arkadaşlar rüzgara karşı durup sövmeyin işe yaramaz.delikanlı gibi çıkın sizi elesştirenlere bizim elimizden bu geliyor kardeşim.daha iyisini yapın görelim diye cevap verin.pireyi deve yapmak için gayret etmeyin. tribünde bağırmak on adım ileri gittikden sonra sesin kesilmesi demek değildir.birde benim gördüğüm enteresan bir psikoloji var.tribün liderleri maç başlıyor ve bağırmıyorlar.diğer grupların seslerinin düşmesini bekliyorlar.sonra harekete geçiyorlar.bu işi sivasspor için yapın.diğer grupdan fazla ses çıksın diye değil., yinede orda olup sivasspora gönülden destek verenlere minnettarım.[/QUOTE] arkadşım senin yaazdıklarına başından sonuna kadar katılıyrum bende bir çok maça gruplarla gittim yaw bi tane bile organızaasyon yapan yok |
ben aslen sivaslıyım ankaragücü taraftarıyım.sivasspor taraftar olarak çok eksık.bnde maçtaydım bız fazla bağırmamıza rağmen iyiydik size gore.bence taraftar tek çatı altında toplanmalı ve üzel çalısmalar yapmalı trubun bılıncı yok gıbı gordum ben.
|
bu grubun kimlerin kontrolünde olduğunu görünce gerçekden sizin bahsettiğiniz gibi bu stadın en iyi taraftar grubu olacağı konusunda sizin kadar iyi niyetli değilim.
Daha yazılanları anlamakdan aciz bir insana ne kadar laf anlatırsak anlatalım.hani dediğim gibi rüzgara sövmekden farklı bir şey değil. Yazdıklarımı başka bir yerlerinizle okuyacağınıza gözlerinizle okuyarak az da olsa anlamaya çalışsanız.Alakasız cevaplar vermekten ve daha alçaltıcı duruma düşmekden kendinizi muhafaza etmiş olacaksınız. Benim yazımı defalarca okuyun.Ben ''stad da siz kıskananlar çatlasın dediniz ben ondan şikayetçi oldum'' diye bir ibareye rastlayabiliyormusunuz. Ama siz konu açtığınız forumdan bihaber olduğunuz için sizede çok fazla kızmaya gerek yok.konu açılışından itibaren 8. mesaja bakarsanız dediklerimi anlamış olacaksınız. Niyetime gelince.Sizin karalaşmış kirlenmiş beyinlerinizde bir şeyleri değiştirmenin kolay olmayacağını biliyorum.Gözü kapalı etrafınıza saldırıyorsunuz.Ben size kötü bir şey söylesem elime ne geçecek.Siz daha size yöneltilen eleştirileri hazmedemiyorsunuz.Kafanızda bir ütopya kurmuşsunuz.At gözlüklerinizin gösterdiği istikametde sağınıza solunuza bakmadan ilerleeye çalışıyorsunuz.Millet uçakla gidiyor.siz yayan geçeriz onları diyorsunuz.. Maçtaki küçük kardeşlerim gerçekden taktire şayan.Sizin peşinize düşmüşler ellerinden geleni yapıyorlar.Madem yaşları 14 diyorsunuz.İki yaşda ben artırıyımda içiniz ferahlşasın 16 olsun. Bu kafayla hiç bir şey yapamazsınız.Ne sanalda ne de stadda.Sadece zir-u zeber olursunuz.Başka gruplar tozu dumana katarken,sizin gibilerde tozu dumanı yutarsınız.... |
[QUOTE=yener_sahin;331787]bu grubun kimlerin kontrolünde olduğunu görünce gerçekden sizin bahsettiğiniz gibi bu stadın en iyi taraftar grubu olacağı konusunda sizin kadar iyi niyetli değilim.
Daha yazılanları anlamakdan aciz bir insana ne kadar laf anlatırsak anlatalım.hani dediğim gibi rüzgara sövmekden farklı bir şey değil. Yazdıklarımı başka bir yerlerinizle okuyacağınıza gözlerinizle okuyarak az da olsa anlamaya çalışsanız.Alakasız cevaplar vermekten ve daha alçaltıcı duruma düşmekden kendinizi muhafaza etmiş olacaksınız. Benim yazımı defalarca okuyun.Ben ''stad da siz kıskananlar çatlasın dediniz ben ondan şikayetçi oldum'' diye bir ibareye rastlayabiliyormusunuz. Ama siz konu açtığınız forumdan bihaber olduğunuz için sizede çok fazla kızmaya gerek yok.konu açılışından itibaren 8. mesaja bakarsanız dediklerimi anlamış olacaksınız. Niyetime gelince.Sizin karalaşmış kirlenmiş beyinlerinizde bir şeyleri değiştirmenin kolay olmayacağını biliyorum.Gözü kapalı etrafınıza saldırıyorsunuz.Ben size kötü bir şey söylesem elime ne geçecek.Siz daha size yöneltilen eleştirileri hazmedemiyorsunuz.Kafanızda bir ütopya kurmuşsunuz.At gözlüklerinizin gösterdiği istikametde sağınıza solunuza bakmadan ilerleeye çalışıyorsunuz.Millet uçakla gidiyor.siz yayan geçeriz onları diyorsunuz.. Maçtaki küçük kardeşlerim gerçekden taktire şayan.Sizin peşinize düşmüşler ellerinden geleni yapıyorlar.Madem yaşları 14 diyorsunuz.İki yaşda ben artırıyımda içiniz ferahlşasın 16 olsun. Bu kafayla hiç bir şey yapamazsınız.Ne sanalda ne de stadda.Sadece zir-u zeber olursunuz.Başka gruplar tozu dumana katarken,sizin gibilerde tozu dumanı yutarsınız....[/QUOTE] senin ne niyetle yazı yazdığın belli oldu sana daha cvb vermicem bekle ve gör koçum... |
[QUOTE=YiğidoGençlik;331833]senin ne niyetle yazı yazdığın belli oldu sana daha cvb vermicem bekle ve gör koçum...[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B]yahu bari biraz delikanlı olunda yanlış anlaşılma olmuş deyip özür dileyin.dik kafalılıkla yanlışların üzerine giderek mi çözüm arıyorsunuz. artık stadlarda iş yapacağınıza niyet okuyuculuğuna başlamışsınız.önce eleştiriyi hazmetmeyi öğren aslanım....[/B][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:38. |