![]() |
--->: TARAFTAR İSTİYORUZ
yerden göğe kadar haklısın.stadta 10 bin kişi var ses yok.ha var ha yok.rakip takımın seyircisinden daha çok ses çıkıyor.
|
gol olunca bagırmak gol yiyince takıma küfretmek taraftarlık degildir hani şu istanbul takımları var ya adamlar adam gibi trübün yapıyorlar adam gibi adam taraftar olmak için daha çok yol var
|
-->: TARAFTAR İSTİYORUZ
ZAMANLA YOLUNA GİRER İŞİN ÖZÜ STADA GELENLER KEYİFLE MAÇ İZLİYOR SİVASSPORUN KEYFİNİ CIKARIYOR. UNUTMAYIN SAHADAKİ YİĞİDOLAR TARAFTARDAN SADECE TEZARUHAT İSTİYOR EN İYİSİNİDE YAPACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
|
bu futbolcular anlamıyo.baktın taraftar sessiz el kol hareketleriyle onları canlandırabilirsiniz bu futbolcuların elinde bunu anlayamamalarına inanamıyorum.ah balili ah nerdesin bi sen vardın onu yapan.muhammet ali, abdurrahman,mehmet yıldız,cvetkov,hayrettin,murat sözgelemez bu futbolcuları taraftarlar çok seviyo,hatta musa ilhan devran bu futbolcular taraftarı canlanndırabilir.baliliden hiçmi görmediniz yahu.
|
SAYGIDEĞER SİVASSPOR TARAFTARLARIMIZ
Ben yüreğimdeki Sivasspor sevdamı aşağıda yazmış olduğum SİVASSPOR MARŞI ve SİVASSPOR İÇİN SLOGANLAR adlı iki eserimde mısralarımda paylaştım.Sivasspor'a olan sevgimi ne kadar şiir yazsam anlatamam İşte bu yazdığım her iki eserimi sizlere armağan ediyorum. Sivassporumuzun bütün karşılaşmalarında sizlerin bu iki eserimi çoğaltıp stadlarda coşku ile okumanız bana sonsuz mutluluk ve onur verecektir. Ben marş ve sloganları yazdım ve sizlere sunuyorum. Çocukluğumda 4.Eylül Stadında bütün bayanlar ile öyle coşku dolu maç izlerdik ki evlerimize sesimiz kısık dönerdik.O günleri çok ama çok özlüyorum... Haydi taraftarlarımız bu hafta Sivasspor Beşiktaş maçında 4 Eylül Stadyumu yazdığım bu marş ve sloganları ile coşku dolu olsun. Şimdi birlik beraberlik zamanıdır. Şimdi tezahurat zamanıdır.Şimdi Sivasspor'umuza destek zamanıdır. Sivassporumuzun şampiyon olmasına bir adım kaldı. Onlara moral verelim. HEPİMİZ EL ELE YÜREK YÜREĞE OLALIM. Emek verip yazdığım SİVASSPOR MARŞI nı ve SİVASSPOR İÇİN SLOGANLAR ı çoğaltıp hep beraber Sivasspor maçlarımızda okuyup coşkumuzu Sivasspor sevdamızı paylaşalım. İŞTE SİZE MARŞ.........İŞTE SİZE SLOGAN Daha ne yapayım, benden bu kadar...Bundan sonrası size çoğaltınız ve tezahuratınızı yapınız. ,Saygılarımla.. 6.4.2008 Pazar günü Sivasspor-Beşiktaş maçına geleceğim. Bu mısralarımı fotokopi yaptırdım ve yanımda getireceğim bayanlar ile beraber ve bu yaşımda yazdığım bu mısralarımızı hep beraber okuyup paylaşacağız, belki biz bayanlar evlerimize 40 yıl öncesi gibi sesimiz kısık döneceğiz.Ama olsun nasıl olsa maç sonunda galip yine biz yine Sivasspor olacak ya değer doğrusu. SİVASSPORA HERŞEY FEDA OLSUN.... Saygılarımla SABİHA SERİN SİVASSPOR İÇİN SLOGANLAR Cumhuriyet kenti coşacak bugün Yiğido golleri atacak bugün Galibiyet bizim olacak bugün Dört Eylül stadı gülecek bugün Anamız ablamız siz hoş geldiniz Stadyuma pembe güller serdiniz Hepimize bugün moral verdiniz Bekleriz haftaya yine geliniz Vurun davullara yer gök inlesin Sivas'ın sesini dünya dinlesin Haydi, Sivas spor gollerin gelsin Ülkemiz hep seni çok takdir etsin Bugün düğün bayram olacak bize Şampiyonluk bizim vermeyiz size İşte yumruk olduk geldik diz dize Sivas spor kral gelmesin göze Yaşa Bülent hoca iyi ki varsın Yiğido gol atsın gönlümü sarsın Dalga dalga rakipleri sararsın Yaşa Bülent hoca iyi ki varsın Kırmızı beyazdır rengimiz bizim Üç yıldız bayraktır şanımız bizim Bugün gülecektir yüzümüz bizim Alkışlasın seni bütün Türkiye SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS [email]sabiha_serin@mynet.com[/email] SİVASSPOR MARŞI Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido sahada düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS [email]sabiha_serin@mynet.com[/email] |
]
[QUOTE=Sabiha Serin;344536]SAYGIDEĞER SİVASSPOR TARAFTARLARIMIZ Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa [B]Sivassporumuz için yazmış olduğunuz bu güzel marşlar için teşekkürler[/B] |
daha yeni yeni taraftar olma bilinci başladı sivasta artık bu son 6 haftaada bari taraftar olalım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22. |