![]() |
-->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
fotoğraflar güzel teşekkür ederiz...................
|
--->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
Bide galip gelebilseydik herşey daha güzel olucaktı,ama bir puanda önemli,özellikle 85. dk da yenik duruma düşmüşken,1 dk sonra yaşadığımız sevinç çok güzeldi,unutmayacağım anlar arasına girdi.
burakla resim çekinirken arkadan Sivasspor atkısı açsaydık daha bi hoş olurdu sanki...ama neyse... :):):) |
iyi akşamlar gardaşım öncelikle fotoğraflar çok güzel ama son dakika da yetiştiğimiz maça o güzel devre arasındaki görüntüleri yakalyamamışsınız çünkü onların başında bende vardım
sesimiz hala kısık çok süper oldu maç ÖZELLİKLE BİZİM ESKİİZMİR GRUBU MÜTHİŞTİK ARDA BİR KAÇ ARKADAŞ DA VARDI KEMALPAŞA DAN FALAN AMA ÇOK GÜZEL Dİ RAHAT 2 BİN SEYİRCİ VARDI BİZİM OLDUĞUMUZ BÖLÜM FULL DOLUYDU KAMERA ŞANSIZLIK PİLİ BOZULDU O KARELERİ ÇEKEMEDİK AMA ÇOK SÜPERDİ MAÇ GELENDEN DE GELMEYENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN ESKİİZMİRLİ YİĞİDOLAR SAYGILAR |
HA BİDE UNUTTUM FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYETE ÇOK KIRILDIK
BİZ KENDİMİZİ YIRTTIK STAD DA TRİBÜNÜ BİLE SELAMLAMADILAR ONCA TARAFTARA RAĞMEN Bİ TEK DİALLO MAÇ SONUNDA EL SALLADI VE SEZER GOLÜ ATTIĞI ZAMAN TRİBÜNE GELDİ O KADAR BİZDE SES KALMADI TAAA İZMİRDEN GELDİK MAÇA AMA TRİBÜNE BİLE GELMEDİLER İŞTE O ZORUMUZA GİTTİ |
-->: --->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
[B][QUOTE=35fulya58;333899]Mustafa abi teşekkürler. Hastamız olmasaydı babamla beraber gelecektik ama olmadı. Aklımız orada sizde kaldı. Ayrıca fotolar içinde teşekkürler. İnşallah bir daha ki sefere.[/QUOTE]
evet fulya babana tesekkur ettim ama sana tesekkur etmeyi unutmusum kusura bakma:) gecmis olsun hastanizda iyilesir insallah en kisa zamanda .Allah sifa versin..[/B] |
[B][QUOTE=izmirliyiğido;333923]iyi akşamlar gardaşım öncelikle fotoğraflar çok güzel ama son dakika da yetiştiğimiz maça o güzel devre arasındaki görüntüleri yakalyamamışsınız çünkü onların başında bende vardım
sesimiz hala kısık çok süper oldu maç ÖZELLİKLE BİZİM ESKİİZMİR GRUBU MÜTHİŞTİK ARDA BİR KAÇ ARKADAŞ DA VARDI KEMALPAŞA DAN FALAN AMA ÇOK GÜZEL Dİ RAHAT 2 BİN SEYİRCİ VARDI BİZİM OLDUĞUMUZ BÖLÜM FULL DOLUYDU KAMERA ŞANSIZLIK PİLİ BOZULDU O KARELERİ ÇEKEMEDİK AMA ÇOK SÜPERDİ MAÇ GELENDEN DE GELMEYENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN ESKİİZMİRLİ YİĞİDOLAR SAYGILAR[/QUOTE] yok o goruntuleri de yakaladim gardasim sen merak etme ama youtube kapali oldugu icin daha sonra ekliycem ;) 3-4 tane video cektim siz halay cekerken..[/B] |
AMA GARDAŞ ÇOK GÜZEL Dİ YA
EN KISA ZAMANDA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH SAOL AMA FUTBOLCULAR AYIP ETTİ TARAFTARA DEMİ |
[B][QUOTE=basayev58;333916]Bide galip gelebilseydik herşey daha güzel olucaktı,ama bir puanda önemli,özellikle 85. dk da yenik duruma düşmüşken,1 dk sonra yaşadığımız sevinç çok güzeldi,unutmayacağım anlar arasına girdi.
burakla resim çekinirken arkadan Sivasspor atkısı açsaydık daha bi hoş olurdu sanki...ama neyse... :):):)[/QUOTE] ferhat da yanimda abi bu mesaji okuyunca dunku konusmalar aklimiza geldi gulduk yine:) size ve abinize tekrardan cok tesekkur ederiz... burak ve manisa tarzani uzerindeki emellerimizi insallah seneye gerceklestiriz tabi dusmezlersee:):):)[/B] |
[B][QUOTE=izmirliyiğido;333941]AMA GARDAŞ ÇOK GÜZEL Dİ YA
EN KISA ZAMANDA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH SAOL AMA FUTBOLCULAR AYIP ETTİ TARAFTARA DEMİ[/QUOTE] insallah youtube acilirsa ekliycem videolari da .. futbolcularin ayip etttigi kesin mehmet yildiz di takimi tribune getirmesi gereken iceri ilk giren oydu maalesef... mactan aklimizda kalan en guzel an davullu zurnali halaylardi:) [/B] |
--->: -->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=myway;333719][B]Izmirli yigidolara sesleniyorum...!!
31. haftada Denizli deplasmaninda gorusmek uzere..!! Genis katilimli bir organizasyon yapalim;)[/B][/QUOTE] VALLA GARDAŞ BİZ ESKİİZMİRDEN DÜŞÜNÜYOZ BAKALIM SERVİS LE FALAN NASİP İNŞALLAH |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:37. |