![]() |
--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
valla yinede belli olmaz...sivas yine kontrollü oynayacağından eminim...
bide istanbuldaki taraftarlarımızı düşünürsek...inşallah bu maç bizim olacak... |
yani deplasmanda iyilesdik ama yinede kasimpasa evinde iyi oyniyan bir takim bunu unutmalayim...büyük takimlar hep zor yendiler...ama sivas bu maci deplasmandan 3-1 koparir...
goller:SIVAS'da mehmet yildiz,cvetkov,sergio kasimpasa'da erhan |
Zor maç olacak.
[B]Kasımpaşa Uğur Tütüneker ile göze hoş gelen bir futbol ve üst düzey mücadele göstermeye başladı. Düşersek de onurumuzla düşeriz diyip maçlara asılıyorlar.
Ama ben Sivasın bu maçtan galibiyetle ayrılacağını tahmin ediyorum. 2-1 alırız.[/B] |
[B]bu mac 2-0 bizim içime doguyo inşallah alacagız[/B]
|
ben maça gideceğim ama çok az yer vermişler bize,nasıl bilet bulacağım diye düşünüyorum simdiden.olmadı kasımpaşa tribünündeyim hemşolar :)
maça gelince;çok zor maç olacak ama 2-1 alırız diye düşünüyorum... |
[B]bu macı kaazanırız rahat bıur sekılde
...![/B] |
zor bir maç olacak ama yinede siwasımız bu maçıda kazanarak yoluna dewam edecek inşallah.
|
Sivasspor taraftarlarına 500 kişilk yer az gelecektir.Cunku kendi memlektim giresunspor'dan biliyorum.Ama beni baglamaz simdilik Giresun...Semtimiz bu maca buyuk ilgi gosterecek cunku Sivssporun Bu çıkışını onlarda cıplak gozle izlemek isteyeceklerdir..Eger 500 Kişi haricinde bizim bölüme gelirseniz buyuk oranda olay cıkar.Siz yine 500 kişilik yere sıkışmaya çalışın
|
Manisa maçındaki gibi bizim takım çekingen oynarsa işimiz zor.
Ama herzamanki efsan sivaspor saha da olursa kendine yakışanı yapar. Sarı kart sıkıntımız da var. Konya maçında moral bulan yığıdolar bu maçı net bir skorla alacaklardır inşallah. |
K.P. yla zor bir maç oynayacağız.İşimiz kolay değil.İsterim ki farklı yenelim.Ama zor, K.P. için daha hiç birşey bitmedi.Şansları devam ediyor düşmemek için.İstanbul bizim 2.adresimiz.Herşeye rağmen 2-1 kazanacağıma inanıyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17. |